redaf pisze:
Ciekawe, które z was wybierze na swojego człowieka numero uno?
hmm póki co ma większy dystans do Tomasza, ale moja intuicja podpowiada mi, że to będzie Tomasz Bratulki i Bratulka Tomasza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:
Ciekawe, które z was wybierze na swojego człowieka numero uno?
małgorzata.t pisze:Kuweta zaliczona w 100%, kolacja zjedzonaA teraz leżymy i mruczymy na lodówce
Integracja trwa
![]()
pozdrowienia od Bratulki
małgorzata.t pisze:pozdrowienia od Bratulki
redaf pisze:małgorzata.t pisze:pozdrowienia od Bratulki
Gosia, wygłaskaj ją ode mnie i cmoknij w czarno-biały nosek!![]()
W pluszoszczynach odnaleziono zbiór minerałów i ZOO.
Struwity i bakterie![]()
Tydzień, albo 10 dni Enroxil.
Trzy dni No-spa i Tolfedyne.
Dwa tygodnie Uroxivet.
Miesiąc na Urinary.
![]()
![]()
małgorzata.t pisze:Wygłaskałam![]()
Powiedziała, że zaprasza na kawę i kazała pozdrowić resztę wesołej ferajny domowników i życzyć zdrówka dla Pluszona
redaf pisze:Kawa? Bardzo chętnie, ale... czyżby się pannie charakter o 180 stopni zmienił?![]()
Bratulia zwykle życzyła Pluszonowi, żeby go diabli wzięli.
Szybko, jak najdalej i na zawsze![]()
Feebee pisze::) Cieszę się, że Bratce trafił się los na loterii w postaci fajnych Opiekunów.
Możesz jednak zapytać Bratkę o Pućka? Wszak Plusz ją lał, a Puciek opiekował się, dbał i hołubił? Zapomniała już?
redaf pisze:Trzeba jeszcze dodać, że Bratulia podsłuchuje rozmowy telefoniczne.![]()
Wczoraj dzwoni Gosia.
- Kurcze, tyle czasu a ona z kuwety nie korzysta. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i weszła do kuwety!
Dzisiaj dzwoni Gosia.
- Kurcze, zmieszałam jej Biogen z saszetką, a ona nie chce jeść. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i je!
![]()
![]()
małgorzata.t pisze:redaf pisze:Trzeba jeszcze dodać, że Bratulia podsłuchuje rozmowy telefoniczne.![]()
Wczoraj dzwoni Gosia.
- Kurcze, tyle czasu a ona z kuwety nie korzysta. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i weszła do kuwety!
Dzisiaj dzwoni Gosia.
- Kurcze, zmieszałam jej Biogen z saszetką, a ona nie chce jeść. Ojejku jejku, co to będzie!...
Poczekaj chwilkę...
Ooooo! Właśnie zlazła z lodówki i je!
![]()
![]()
ahahaha dokładnieNiedługo sama zacznie przez telefon rozmawiać a jaki będzie nasz szok, kiedy pewnego dnia po powrocie do domu zobaczymy Pannicę rozmawiającą na facebookowym chacie i piszącą posty na miau forum
zabers pisze:Trzeba jej będzie kupić jakiś tani telefon na kartę, zrobić blokadę na 0-700 i niech dzwoni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 22 gości