Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:U burasiow to ja oczyska kocham najbardziej![]()
Przewaznie maja takie gleboko zielone
Bo u burasiów czewsto jasne oczka sajaaana pisze:anulka111 pisze:U burasiow to ja oczyska kocham najbardziej![]()
A moja ma niebieskie
„Wiechetek zmrużył swoje piwne oczyska…” - tak mi się skojarzyło.anulka111 pisze:Bo u burasiów czewsto jasne oczka sajaaana pisze:anulka111 pisze:U burasiow to ja oczyska kocham najbardziej![]()
A moja ma niebieskie![]()
![]()
pogwizd pisze:„Wiechetek zmrużył swoje piwne oczyska…” - tak mi się skojarzyło.anulka111 pisze:Bo u burasiów czewsto jasne oczka sajaaana pisze:anulka111 pisze:U burasiow to ja oczyska kocham najbardziej![]()
A moja ma niebieskie![]()
![]()
Co od ostatniej galerii. Toto piękne szaro-bure zalegające w doniczcne, to żyje? Bo jakoś tak leży, wykonuje szczątkowe ruchy i ...leży. Zbliżenie na paszczę (tak, elegancka para kłów dolnych, elegancka para kłów górnych do tego elegancka para kłów lewych i elegancka para kłów prawych) to robi razem osiem eleganckich kłów u jednego futra. Czy zdrowy, normalnie zalegający kot powinien posiadać osiem kłów?
pogwizd na problemie
zabers pisze:Po zakończeniu malowania wszystkiegocosięda i zmyciu z siebie "dowodów zbrodni", postanowiłam poczytać. I poczytałam. Do pewnego momentu. Obudziłam się jakiś czas temu. Zmrol uwalony obok, na książce. Liczę, że choć on doczytał i mi streści.
moś pisze:Rytualy, rytualy- mos przywykł był
zabers pisze:moś pisze:Rytualy, rytualy- mos przywykł był
No nie mów, że co rano nurkujesz pod łóżko z miotłą w ręku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości