Oddech smoka -skads to znalam,ale juz zapomnialam
Najwazniejsze ,ze zmierza wszystko w dobra strone
Domagam sie zdjecia Druida
Takiego na pulpit Moderator: Estraven
Takiego na pulpit
Smakusia spi i nie wolno jej przeszkadzac casica pisze:Mam też dobrą wiadomośćDostalismy od konserwatora pieniadze na kontynuacje prac na przeworskim cmentarzysku.
Możemy wrócić do namawiania się na imprezę w remizie
AgaPap pisze:To ten Przeworsk koło Łańcuta?
Avian pisze:Szykować wiśnióweczkę ?![]()

casica pisze:Dzisiaj dzień dobrych wiadomości![]()
zajrzałam ostroznie do pyszczka Rysi - po raz pierwszy odkąd jest u mnie, bez żadnych sterydów, homeopatyków, antybiotyków i innych -ów, pysio jest wewnatrz bladoróżowy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Będzie dobrze, zobaczysz casica pisze:AgaPap pisze:To ten Przeworsk koło Łańcuta?
![]()
Skrót i żargon zawodowy. Przeworsk koło Łańcuta to stanowisko eponim. My będziemy kopać na cmentarzysku kultury przeworskiej pomiędzy Sochaczewem a Nieborowem![]()
casica pisze:Avian pisze:Szykować wiśnióweczkę ?![]()
Oczywiście![]()
Będziemy kopać w sierpniu, dokładne daty podam, trzymajcie kciuki za kwaterę

casica pisze:...pysio jest wewnatrz bladoróżowy

casica pisze:Mam też dobrą wiadomośćDostalismy od konserwatora pieniadze na kontynuacje prac na przeworskim cmentarzysku.
Możemy wrócić do namawiania się na imprezę w remizie
casica pisze:Dzisiaj dzień dobrych wiadomości![]()
zajrzałam ostroznie do pyszczka Rysi - po raz pierwszy odkąd jest u mnie, bez żadnych sterydów, homeopatyków, antybiotyków i innych -ów, pysio jest wewnatrz bladoróżowy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:casica pisze:Dzisiaj dzień dobrych wiadomości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 661 gości