Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 23:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Moje kochane,jak zrobić żeby było widać (dopisać) że dorzuciłam kilka rzeczy do bazarku,bo jedna z osób przeniosła z pchliego targu na bazarki :ok: ale nie jest dopisane że jest tam kilka
nowych rzeczy.Szczególnie skórzana torebeczka którą dostałam z Kuby od siostry TŻ-a,nowa bo ja noszę plecaki :lol: ale to orginalne rękodzieło :ok: Uważam że to jest super,albo tylko na lato,lub na ścianę jako gadżet :kotek: :ok: :1luvu: Jeszcze kilka innych rzeczy zamieściłam :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro maja 04, 2011 6:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Wejdź na pierwszy post,na dole masz napis "zmień" -kliknij i dopisz to ,co chcesz dopisać, a potem kliknij "wyslij"
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 04, 2011 6:58 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Biedronki już prawie wszystkie sprzedane - tylko jedna została :dance:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro maja 04, 2011 9:31 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Biedronki już prawie wszystkie sprzedane - tylko jedna została :dance:

Super jasdor,przesyłka właśnie doszła.Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bejbi dopiero wstała i wszystkich zabawek spróbowała.Najpierw je wąchała,potem trochę pokulała,ale na razie nic nie je :( Piękne zabaweczki :ok: :kotek: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 04, 2011 10:18 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Doszły już 8O To sie Poczta Polska postarała :ok:

jasdor

Post » Śro maja 04, 2011 11:00 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Wszystkie biedroneczki mają domki - :1luvu: Jak tylko przyjdą pieniążki zaraz przekażę. I może jeszcze coś uczynię - skoro schodzą :ok:

jasdor

Post » Śro maja 04, 2011 15:58 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Wszystkie biedroneczki mają domki - :1luvu: Jak tylko przyjdą pieniążki zaraz przekażę. I może jeszcze coś uczynię - skoro schodzą :ok:

Hura :ryk: :kotek: :1luvu: :1luvu: jasdor,bardzo się cieszę,dopiero wróciłam od dermatologa i z miasta.Bejbi zabieram jutro do weta bo obawiam się po jej osowiałości,że połknęła folię :( Wet jutro jest ostatni dzień,potem dopiero 20 maja :evil: Mam obawy przez dziwne kupy że coś jej tam dolega i nie mruczy.Jesteś kochana i głupio mi że inne kotuchy muszą czekać na Twoje bawidełka :oops: :oops: Dziękuję z całych sił :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 04, 2011 16:01 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Poczekają, ale się przecież doczekają :ok:
A tak przy okazji to może to wcale nie jest KK tylko chlamydia - taka podobna zaraza.

jasdor

Post » Śro maja 04, 2011 16:37 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Poczekają, ale się przecież doczekają :ok:
A tak przy okazji to może to wcale nie jest KK tylko chlamydia - taka podobna zaraza.

Najlepiej jutro skorzystam z okazjii i zapytam weta o to też.Co do mojej wysypki :roll: u góry nic nie widać tylko zostało na tyłku i nogi i stopy,ale nie widać i tak piecze i swędzi :( Zmarnowane pieniądze,bo jeden lek w tabletkach powoduje bezsenność i go nie wezmę,a do smarowania tylko małe powierzchnie.Posmarowałam rękę i nic 8O się nie zmieniło.Wogóle łaska wielka że mnie przyjeła lekarka.jasdor,a wiesz jakie objawy powoduje ta chlamydia?Niestety wiesz że nie mogę Bejbi zaszczepić :(
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 04, 2011 18:28 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Właśnie zostałam pozbawiona internetu przez straszne dziecko i obawiam sie że do jutra :evil: chlamydia daje podobne objawy do KK i jest jeszcze jedno takie ustrojstwo o takich objawach, ale nazwy nie pamiętam, muszę poszperać.

jasdor

Post » Śro maja 04, 2011 18:42 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Właśnie zostałam pozbawiona internetu przez straszne dziecko i obawiam sie że do jutra :evil: chlamydia daje podobne objawy do KK i jest jeszcze jedno takie ustrojstwo o takich objawach, ale nazwy nie pamiętam, muszę poszperać.

Dzięki jasdor,już poczytałam :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 04, 2011 20:35 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kropkaXL pisze:Wejdź na pierwszy post,na dole masz napis "zmień" -kliknij i dopisz to ,co chcesz dopisać, a potem kliknij "wyslij"

Dzięki kropkaXL,w sumie mi chodziło o reaktywacje.Chodziło mi czy tytuł bazarku można zmienić
bo Ci co już tam zaglądali to nie zajrzą bo nikt z tych osób nie będzie wiedział że coś dorzuciłam :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 05, 2011 14:08 Re: Mała Bejbi od początku choruje

tytuł zmieniasz na samej górze jest okienko oddzielne _na pewno widziałaś, ale niestety nie wyświetli się jako bazarek nieobejrzany[ po zmianie ] na głównej :| jeśli oto chodzi . U mnie zastój na bazarku_
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw maja 05, 2011 14:09 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
jasdor pisze:Właśnie zostałam pozbawiona internetu przez straszne dziecko i obawiam sie że do jutra :evil: chlamydia daje podobne objawy do KK i jest jeszcze jedno takie ustrojstwo o takich objawach, ale nazwy nie pamiętam, muszę poszperać.

Dzięki jasdor,już poczytałam :ok:

Poczytaj jeszcze MYKOPLAZMA - to też taka zaraza podobna do KK

jasdor

Post » Czw maja 05, 2011 15:04 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:tytuł zmieniasz na samej górze jest okienko oddzielne _na pewno widziałaś, ale niestety nie wyświetli się jako bazarek nieobejrzany[ po zmianie ] na głównej :| jeśli oto chodzi . U mnie zastój na bazarku_

:( :( na moim nic się nie dzieje :cry:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]