nowych rzeczy.Szczególnie skórzana torebeczka którą dostałam z Kuby od siostry TŻ-a,nowa bo ja noszę plecaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Biedronki już prawie wszystkie sprzedane - tylko jedna została
jasdor pisze:Wszystkie biedroneczki mają domki -Jak tylko przyjdą pieniążki zaraz przekażę. I może jeszcze coś uczynię - skoro schodzą
jasdor pisze:Poczekają, ale się przecież doczekają![]()
A tak przy okazji to może to wcale nie jest KK tylko chlamydia - taka podobna zaraza.
jasdor pisze:Właśnie zostałam pozbawiona internetu przez straszne dziecko i obawiam sie że do jutrachlamydia daje podobne objawy do KK i jest jeszcze jedno takie ustrojstwo o takich objawach, ale nazwy nie pamiętam, muszę poszperać.
kropkaXL pisze:Wejdź na pierwszy post,na dole masz napis "zmień" -kliknij i dopisz to ,co chcesz dopisać, a potem kliknij "wyslij"
vailet pisze:jasdor pisze:Właśnie zostałam pozbawiona internetu przez straszne dziecko i obawiam sie że do jutrachlamydia daje podobne objawy do KK i jest jeszcze jedno takie ustrojstwo o takich objawach, ale nazwy nie pamiętam, muszę poszperać.
Dzięki jasdor,już poczytałam
milena88 pisze:tytuł zmieniasz na samej górze jest okienko oddzielne _na pewno widziałaś, ale niestety nie wyświetli się jako bazarek nieobejrzany[ po zmianie ] na głównejjeśli oto chodzi . U mnie zastój na bazarku_
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 193 gości