Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 21:04 Re: można wybrać DWIE opcje

Komandos szybka przybiegl i kliknal na Morfinke

Pamir, miales na Kefira inaczej nici ze zdjenciuf!
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt maja 06, 2011 21:05 Re: można wybrać DWIE opcje

Cycek chce głosować na Morfeusza..
Toffik na Kefira..
a Puczacza i Agata na Morfinkę..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt maja 06, 2011 21:07 Re: można wybrać DWIE opcje

Dla mnie powinny być trzy opcje:
Kefir prezydent - siła spokoju
Morfeusz premier - czyn w łapach
Morfinka pierwsza dama - tonująca emocje męskiej ekipy
:-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt maja 06, 2011 21:11 Re: można wybrać DWIE opcje

Też uważamy, że powinna być możliwość wybrania trzech opcji. :!:
Podpisano: Mir Murka, Klakier, Duża

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt maja 06, 2011 21:11 Re: można wybrać DWIE opcje

hmmmmm
Koalicja?
Zadumał się Kefir

KOLACJA? Wrzasnął Morfeusz i wytrzeszczył oko.

hmmm.... Morfinka zerknęła na Kefira - rozsądnie gada...

Morfeusz zaś krążył już wokół miski i wciągał brzuch by wydać się kotem na skraju rozpaczy. Koalacja koalacja pojękiwał tęsknie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 06, 2011 21:18 Re: można wybrać DWIE opcje

Mary_Poole pisze:Komandos szybka przybiegl i kliknal na Morfinke

Hogata

Hogato kohanie ale ja zagrałem za dwa koty - bo tak pono morzna, kiedyś u mnie w domu mieszkau jeszcze Gustlik, teras sie za tenczowy most wyprowadziu i nie morze głosować sam, to ja za niego zagłosowałem na KEFIRA właśnie, nie denerwuj sie Hogato! Złość pienkności szkodzi czy morze nutella pienkności szkodzi, ehh
Kładziucham sie śpinkować..
Pamir (ps czekam jutro na Emira)

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Pt maja 06, 2011 22:10 Re: można wybrać DWIE opcje

Niesłychane, Morfina na prowadzeniu :!:
I ciasno, ciasno z przodu :ryk:
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Pt maja 06, 2011 22:14 Re: można wybrać DWIE opcje

ahnija pisze:
Mary_Poole pisze:Komandos szybka przybiegl i kliknal na Morfinke

Hogata

Hogato kohanie ale ja zagrałem za dwa koty - bo tak pono morzna, kiedyś u mnie w domu mieszkau jeszcze Gustlik, teras sie za tenczowy most wyprowadziu i nie morze głosować sam, to ja za niego zagłosowałem na KEFIRA właśnie, nie denerwuj sie Hogato! Złość pienkności szkodzi czy morze nutella pienkności szkodzi, ehh
Kładziucham sie śpinkować..
Pamir (ps czekam jutro na Emira)

A to ok :ok: :) Oklep jutro plaskacza niebieskiego ode mnie
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob maja 07, 2011 8:24 Re: można wybrać DWIE opcje

Kobiety górą... :lol:
w głosowaniu... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob maja 07, 2011 11:10 Re: można wybrać DWIE opcje

A mi się dziś śniło, że gdzieś musiałam wyjechać pilnie z chłopem mym i swoje koty dałam na przechowanie do Dagi :D :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 07, 2011 12:36 Re: można wybrać DWIE opcje

to niesprawiedliwe żeby baby nami rzondziły
Morf na prezydęta no Kefri na zastempcem
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob maja 07, 2011 13:39 Re: można wybrać DWIE opcje

PearlRain pisze:to niesprawiedliwe żeby baby nami rzondziły
Morf na prezydęta no Kefri na zastempcem
Emir

Chyba się obraziłam :evil:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 07, 2011 13:42 Re: można wybrać DWIE opcje

Inka wiem co mówiem fszyscy mję mówiom, że niedługo bendem starszy od wengla no, a z wiekiem rozumu siem nabywa
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob maja 07, 2011 17:21 Re: można wybrać DWIE opcje

a my nie zdążyliśmy zagłosować :( bo Duża od rana latała po domu z potworem. Ja to lubię potwora i biegam za nim. Jak byłem mniejszy, to kiedyś podszedłem do trąby tego potwora i tak mnie śmiesznie przyssało, teraz Duża sama mizia mnie trąbą, fajne uczucie. Gabryś mówi, że potwór jest strrrraszny, bo warczy i szumi, ale ja nie słyszę ani warczenia, ani szumów, ja w ogóle nic nie słyszę :roll: Tak więc Duża biegała z potworem, a potem z innym takim na kiju - Gabryś mówi, że coś tam burczała że syf i kłaki wszędzie i musi odgruzować chatę :roll:
no i nie włączyła komputera, a my sami to tylko potrafimy go popsuć. Czuły jakiś jest, wystarczy że się z rozbiegu wskoczy na niego, a już Duży albo Duża mówią, że mysz znów nie działa. Jak mysz może nie działać??? no chyba że już zabita, to nie działa... mają mysz zmartwychwstającą okresowo?

Tak więc nie mogliśmy skorzystać z głosowania, ale jakby ktoś tam liczył, to my obaj - podobnie jak srogi wujek Georg - jednak za Morfeuszem jesteśmy. Mimo że młodziaki z nas, ale już swoje mamy w życiorysie. Gabryś się urodził do życia artysty. Znaczy ten - wolnym kotem miał być, tylko go znaleźli jak był mały i nawet nie wyrzucili, jak pogryzł Dużą... A ja...nie pamiętam skąd się wziąłem... może bym pamiętał, jakby jeden taki człowiek nie rzucił mną o ścianę?...? ale rzucił. Duża tak mówi. I dlatego nie słyszę i kiwa mi się głowa. Duża mówi że jestem niedorozwinięty, ale praw wyborczych mi nie zabrano. No więc, my za Morfem. Solidarnie.

Gadget
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob maja 07, 2011 17:42 Re: można wybrać DWIE opcje

Georg-inia pisze:a my nie zdążyliśmy zagłosować :( bo Duża od rana latała po domu z potworem. Ja to lubię potwora i biegam za nim. Jak byłem mniejszy, to kiedyś podszedłem do trąby tego potwora i tak mnie śmiesznie przyssało, teraz Duża sama mizia mnie trąbą, fajne uczucie. Gabryś mówi, że potwór jest strrrraszny, bo warczy i szumi, ale ja nie słyszę ani warczenia, ani szumów, ja w ogóle nic nie słyszę :roll: Tak więc Duża biegała z potworem, a potem z innym takim na kiju - Gabryś mówi, że coś tam burczała że syf i kłaki wszędzie i musi odgruzować chatę :roll:
no i nie włączyła komputera, a my sami to tylko potrafimy go popsuć. Czuły jakiś jest, wystarczy że się z rozbiegu wskoczy na niego, a już Duży albo Duża mówią, że mysz znów nie działa. Jak mysz może nie działać??? no chyba że już zabita, to nie działa... mają mysz zmartwychwstającą okresowo?

Tak więc nie mogliśmy skorzystać z głosowania, ale jakby ktoś tam liczył, to my obaj - podobnie jak srogi wujek Georg - jednak za Morfeuszem jesteśmy. Mimo że młodziaki z nas, ale już swoje mamy w życiorysie. Gabryś się urodził do życia artysty. Znaczy ten - wolnym kotem miał być, tylko go znaleźli jak był mały i nawet nie wyrzucili, jak pogryzł Dużą... A ja...nie pamiętam skąd się wziąłem... może bym pamiętał, jakby jeden taki człowiek nie rzucił mną o ścianę?...? ale rzucił. Duża tak mówi. I dlatego nie słyszę i kiwa mi się głowa. Duża mówi że jestem niedorozwinięty, ale praw wyborczych mi nie zabrano. No więc, my za Morfem. Solidarnie.

Gadget

:mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]