Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mary_Poole pisze:Komandos szybka przybiegl i kliknal na Morfinke
Pamir, miales na Kefira inaczej nici ze zdjenciuf!
Hogata
ahnija pisze:Mary_Poole pisze:Komandos szybka przybiegl i kliknal na Morfinke
Pamir, miales na Kefira inaczej nici ze zdjenciuf!
Hogata
Hogato kohanie ale ja zagrałem za dwa koty - bo tak pono morzna, kiedyś u mnie w domu mieszkau jeszcze Gustlik, teras sie za tenczowy most wyprowadziu i nie morze głosować sam, to ja za niego zagłosowałem na KEFIRA właśnie, nie denerwuj sie Hogato! Złość pienkności szkodzi czy morze nutella pienkności szkodzi, ehh
Kładziucham sie śpinkować..
Pamir (ps czekam jutro na Emira)
PearlRain pisze:to niesprawiedliwe żeby baby nami rzondziły
Morf na prezydęta no Kefri na zastempcem
Emir
Georg-inia pisze:a my nie zdążyliśmy zagłosowaćbo Duża od rana latała po domu z potworem. Ja to lubię potwora i biegam za nim. Jak byłem mniejszy, to kiedyś podszedłem do trąby tego potwora i tak mnie śmiesznie przyssało, teraz Duża sama mizia mnie trąbą, fajne uczucie. Gabryś mówi, że potwór jest strrrraszny, bo warczy i szumi, ale ja nie słyszę ani warczenia, ani szumów, ja w ogóle nic nie słyszę
Tak więc Duża biegała z potworem, a potem z innym takim na kiju - Gabryś mówi, że coś tam burczała że syf i kłaki wszędzie i musi odgruzować chatę
![]()
no i nie włączyła komputera, a my sami to tylko potrafimy go popsuć. Czuły jakiś jest, wystarczy że się z rozbiegu wskoczy na niego, a już Duży albo Duża mówią, że mysz znów nie działa. Jak mysz może nie działać??? no chyba że już zabita, to nie działa... mają mysz zmartwychwstającą okresowo?
Tak więc nie mogliśmy skorzystać z głosowania, ale jakby ktoś tam liczył, to my obaj - podobnie jak srogi wujek Georg - jednak za Morfeuszem jesteśmy. Mimo że młodziaki z nas, ale już swoje mamy w życiorysie. Gabryś się urodził do życia artysty. Znaczy ten - wolnym kotem miał być, tylko go znaleźli jak był mały i nawet nie wyrzucili, jak pogryzł Dużą... A ja...nie pamiętam skąd się wziąłem... może bym pamiętał, jakby jeden taki człowiek nie rzucił mną o ścianę?...? ale rzucił. Duża tak mówi. I dlatego nie słyszę i kiwa mi się głowa. Duża mówi że jestem niedorozwinięty, ale praw wyborczych mi nie zabrano. No więc, my za Morfem. Solidarnie.
Gadget
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości