Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 15:04 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

No wiesz! Jak możesz tak demoralizować biednego, głupiego koteczka :?: 8)
Wielbłądzio pisze:Smutno być takim niezaradnym, przetrąconym śmieciem. I z każdym kolejnym dniem ten smutek coraz bardziej narasta.
Ot, bzdury gadasz :roll:
Za uczciwość się obrywa - tak samo jak za miękkie serce i chęć pomocy. I ufność, oczywiście. To wiemy.
Ale powiedziałabym, że śmieć się mieści raczej po drugiej stronie...

Kasiu: Jesteś mądrzejsza, bardziej uczciwa i kompetentna, masz większą wiedzę od osoby, przez którą tak źle się czujesz. Więc jeśli już chcesz wpadać w jakieś kompleksy, to co najwyżej wyższości :mrgreen:

Sam mechanizm dostawania w tyłek za wykonywanie dobrej roboty też niestety znam :?. Pracę w peWnym Portalu zakończyłam w dużej mierze dlatego, że otwarcie odmawiałam pisania jakichś niesprawdzonych plotek czy kradzieży zdjęć (bo szybciej :twisted:), a upierałam się przy solidnych materiałach, nie podkręconych, nie przerysowanych.
Summa summarum obróciło się na dobre :). Czego i Tobie życzę :ok:

Wielbłądzio pisze:Idę do moich dwóch brunetów :1luvu: i Księżniczki :1luvu:
Przy okazji zapytaj, kim dla nich jesteś 8). Bo mam wrażenie, że powiedzą coś znacznie przyjemniejszego niż to, co sama o sobie piszesz. A że koty zawsze mają rację, przyjmij ich zdanie za jedyne słuszne i obowiązujące :smokin:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Czw sty 06, 2011 15:11 Re: Jedyne takie Dranie. Plusz alkoholikiem s. 29.

redaf pisze:Dementuję.
Plusz nie jest alkoholikiem.
Plusz, rudy kot bez uszu mieszka u mnie.
Jego imię ewoluowało z czasem i historią.

Wielbłądziu, czytam Twój wątek od dawna.
Mam wrażenie, że Ty nasz też.
Obserwuję jak zmienia się imię Twojego Pioplusia itd.
Siedzę cicho.
Do dziś.
Nie chcę się wtrącać, ale nie do końca rozumiem...
Wielbłąd od dawna nazywa Plunia Pluszakiem, Pluszaczkiem, Pluszem etc. Nie mamy przecież prawa wyłączności na imiona futer. Nie kojarzę przykładowo, by ktoś nazwał kota Pasożytem albo Błyskoporkiem (to akurat nie mojego autorstwa :wink:), ale jeśli nazwie i powie o tym swoim kocie cokolwiek - to powie o swoim, nie o moim. Nie rejestrowałam żadnego imienia jako nazwy własnej, której nikt inny nie ma prawa używać.
Więc jeśli to było pisane na serio, po prostu nie rozumiem.

Chyba że to miał być żart, może nie wyczułam :)
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Czw sty 06, 2011 20:44 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

19 godzin :( ...

Ale w sumie to chyba dobrze, że człowiek (wielbłąd też) posiada zdolność snu i że chociaż ona we mnie nie doznała jeszcze żadnego upośledzenia (no chyba, że w drugą stronę - bo TAKIE spanie też przecież nie jest normalne), inaczej wykorkowałabym wreszcie od całokształtu swoich myśli :(

Maciek i Lichuś mruczą namiętnie.
Lisz okradł mnie wcześniej z resztek sojowej mortadeli (następnej już nie kupię, tacka 100g kosztuje 6 złotych :() , być może z tego powodu jest w aż takiej ekstazie, Maciej Kot ma to z natury, 'wpisane' w swoim czysto hipotetycznym, niematerialnym rodowodzie 8) .

Jutro, jeśli dam radę...
Nie, ja nie powinnam teraz niczego, absolutnie niczego planować na dni następne. Bo co z tego, że coś zaplanuję, skoro już za kilka(naście) godzin ta matnia pochłania wszelkie dobre intencje, wraz z całymi tymi połaciami czasu...
Nie powinnam, ale.

Jeśli dam radę, pozanoszę wreszcie koty na badania krwi. Przynajmniej zrudziałego Maćka i niepewnego nerkowo (przez pewien czas w młodości miał kreatyninę i mocznik w górnych granicach norm) Żabę. A potem, następnym kursem, może jeszcze leciutką i grzeczną Buziunię. Na Dorcia i Lalę pewnie nie starczy mi już siły :(
Hop hop, chciałby ktoś może zasponsorować badania krwi pięciu darmozjadów :roll: :twisted: ...? A przy okazji może jeszcze zakupić jakiś koronkowy stanik i gatki na pocieszenie dla zeszmuconej Mamusi :mrgreen: ...?

Siedzę i wpieprzam maślane serduszka w czekoladzie. Miały być do herbaty, kiedy pewien ktoś mnie odwiedzi. Ale ktoś pewnie w ogóle mnie nie odwiedzi. A nawet jak odwiedzi, to trudno, to już jego strata, nie moja, że tak długo zwlekał :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 06, 2011 21:11 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Kaśka - do góry! Wszystko co możesz! Proszę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 06, 2011 21:16 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Marcelibu pisze:Kaśka - do góry! Wszystko co możesz! Proszę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hęęę :roll: ? To znaczy :roll: ...?
Dupę, łeb, ręce, nogi, cycki (eee, to ostatnie to na pewno nie - nie da się :twisted: )...?
Czy jeszcze coś innego?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sty 06, 2011 21:33 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Wszystko , w/g uznania 8) ................. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sty 06, 2011 21:38 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Marcelibu nie wspominała, że to mają być Twoje części ciała... :twisted:
:ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw sty 06, 2011 21:44 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Alyaa pisze:Marcelibu nie wspominała, że to mają być Twoje części ciała... :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Aaa, to już zupełnie inna para kaloszy :mrgreen:
Ale kobiety w depresji nie myślą o seksie. Wcale a wcale 8)

Wielbłądzio

Post » Czw sty 06, 2011 21:47 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Kaśka - do góry! Wszystko co możesz! Proszę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hęęę :roll: ? To znaczy :roll: ...?
Dupę, łeb, ręce, nogi, cycki (eee, to ostatnie to na pewno nie - nie da się :twisted: )...?
Czy jeszcze coś innego?

Garby, Wielbłądziu, garby przede wszystkim 8) . I wedle uznania - jak napisał Bubor.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 06, 2011 21:48 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Wielbłądzio pisze:
Alyaa pisze:Marcelibu nie wspominała, że to mają być Twoje części ciała... :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Aaa, to już zupełnie inna para kaloszy :mrgreen:
Ale kobiety w depresji nie myślą o seksie. Wcale a wcale 8)

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :ryk: :ryk: :ryk:

Ja miałam na myśli zupełnie nieszkodliwe Drańskie uszy i ogonki <udaje niewiniątko> :wink:

Alyaa

Post » Czw sty 06, 2011 22:24 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

behemotka pisze:...(...) peWnym Portalu (...)...

:mrgreen:
To dobrze zgadłam wtedy :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 06, 2011 22:44 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

behemotka pisze:...(...) A że koty zawsze mają rację... (...) ...

Nawet Plu Plu zżerający mydło oliwkowe lub noszący w pyszczku skorupy własnołapnie stłuczonej butelki :roll: ...?

Wielbłądzio

Post » Czw sty 06, 2011 22:54 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Na poprawę humoru....

Oto ja! Gumek!
Obrazek
I nie życzę sobie żadnych zdjęć :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 06, 2011 23:02 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

Piękny krowiaczek :love:, bardzo podobny do Tulii :1luvu:

Dawno nie fotografowałam mojej Nunu... Ale ja w ogóle dawno nie fotografowałam całego tego mojego futrzanego badziewia...

Wielbłądzio

Post » Czw sty 06, 2011 23:23 Re: Jedyne takie Dranie. Plupluś alkoholikiem s. 29.

No to aparat w dłoń i do dzieła :D

Na zachęte:
Atak Klonów
Obrazek

Alyaa

[poprzednia][następna]