Iwonko posłuchaj rady Joli i po prostu olej..... Prawdopodobnie więszkość tych napstliwych osób po prostu zazdrości że Ty masz tyle ludzi wokół siebie, którzy chcą Ci pomagać - jedni finansowo,jedni ogłoszeniami a jeszcze inni przez wklejanie zdjęć na przykład
A być może jest wiele DT którzy tej pomocy nie mają i nie potrafią o nia poprosić i dlatego mają żal, że nikt się z pomocą nie wyrywa......
Powiem Ci jeszcze jedno - kocham Cię kobieto za to co robisz dla futerek. I mówię tu w szczególności o Chmurce i Buri. Bo były ode mnie, bo gdyby nie Ty pewno już by ich nie było po prostu. A teraz grzeją swoje grube doopki we wspaniałych domkach, są kochane i kochają. Nigdy nie odmówiłaś mi pomocy względem przygarnięcia ich, a także pomocy psychicznej - ile to razy nawijałam Tobie przez telefon o problemach z Zosią i Klarą, byłaś ze mną gdy tylko je oddałam a bardzo wtedy cierpiałam. I nigdy nie kazałaś sobie za nic kasy zwracać, ale powiem szczerze że za punkt honoru postanowiłam sobie oddać Tobie za utrzymanie i Chmurki i Buri u Ciebie.
I wiedz jeszcze jedno - nigdy nie odmówię pomocy Tobie. Choćby się waliło i paliło zawsze będę przy Tobie!!!! O i tyle na ten temat.
A napisałam to na tym wątku dlatego, że na wątku twego DT ten post by po prostu zaginął w tłoku zawiści.