Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 24, 2010 11:45 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

11 footer wraz ze mną życzy Tobie, footrom i rodzince zdrowych i spokojnych Świąt :)

http://ak.imgag.com/imgag/product/previ ... 7/graphic1

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 24, 2010 12:18 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Dzisiaj witam się piosenką :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=l8b33etBSzs
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt gru 24, 2010 12:49 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Puk puk …. ja tylko na chwilę…….. Ślad malutki pragnę zostawić w Twoim świecie, nie potrzeba więcej. Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody…. Wiarę w nim mam, Nadzieję , Miłość, ciszę Wigilijnego Wieczoru, zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Twoje. Dobrych Świąt….
życzę ja i Kotki Trzy :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 24, 2010 13:03 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

♥¸¸.• ° ღ♥¸¸.• ° ღ♥¸¸.•
___________***********
________*****************
______*********************
_____**********$************
____**********$__$***********
___***********$___$***********
___**********$_____$**********
___**********$__$__$**********
___***********$_$_$***********
____**********§§$$$$$*********
_____********§$$$$$$$********
______*******§$$$$$$$*******
_______******§§$$$$$$*****
__________***§§§$$$$$**
___________§§§$$$$$$$
_______**_____$$$$$$$
_____$***$____$$$$$$$
____$*****$___$$$*****$
___$*******$_$$*******$_______$
--__$*******_$*********$___$$$$$
_$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$
$*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$
$********§§§§§§*******$__$__$
_$$$$$$***$***$$$$$$$$
___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$
_$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$
$_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$
$*****$_$$$$$$$_$******$._$
_$***$___$$$$$$__$******$
__$*$___$$$$$_$___$*****$
___$_____$$$$_____$*****$
__________$$______$***$
__________________$*$
Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego
Kochane Dziewczyny i Futrzaki Wasze słodkie, życzymy Wam z Mrusieldą magicznych, pełnych czaru Świąt :1luvu:
:kotek: :kotek: :kotek:
:piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 24, 2010 14:16 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Zbiża się Boże Narodzenie... Z tej okazji chciałabym Cu życzyć Aniu:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
Obrazek
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt gru 24, 2010 21:30 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Obrazek

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.

Tego Wam kochani życzę z całego serca
:!:

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 25, 2010 20:05 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Dziękuję Wam, dziewczęta, z całego serca. Z doskoku wczoraj przy kompie, zerkalam czasami, ale na pisanie czasu totalnie nie było...
Wesolych Świąt od Troy i ode mnie...

Obrazek

Obrazek
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie gru 26, 2010 14:16 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

cudne foty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

hejka :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 26, 2010 16:07 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

witaj milo i swiatecznie Aniu :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto gru 28, 2010 10:46 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
zaglądamy :wink:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 28, 2010 14:33 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Witamy poświątecznie :)
W końcu się wyspalam! Bogowie, jakie to cudne uczucie...
Troja ma nową ulubioną potrawę. Gotowane ziemniaczki ze śmietaną O_o Tak wariowała, że jej troszkę nałożyłam do miski. Szaleństwo :D Szaleństwo nr dwa to smażona rybka (panga). To własnie wcina z talerza przy stole na zdjeciu :)
Choinka nie budzi żadnego zainteresowania..
A ja jem, jem i jeszcze raz jem :D
Będę musiała ostro na nartach poćwiczyć, bo jeszcze chwila i się w moje nowe spodnie narciarskie nie zmieszczę :D A Mamo-Mikołaj mi takie ładne przyniósl :D
No i prezent stulecia.. popłakałam się, jak go dostalam.. Piekarnik :D W końcu będę mogla piec...O Bogowie.. jestem taka szczęśliwa...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto gru 28, 2010 14:36 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

A dodałaś kiedyś do ziemniaków ze śmietaną cebuli? Pycha!!!

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 28, 2010 14:43 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Będę musiała spróbować :D Wyobraźnia mi mówi, że lubię takie coś :D
Zadziwilam mamę.. bo w tym roku pojawiły się na stole dwie potrawy nowe. Śledź pod pierzyną i kapusta z grochem. Oprócz tego wszystko to, co do tej pory bywało.. Poza pierogami. I dobrze, bo jak zwykle nie mialyśmy miejsca na nie :D
Mama jak zawsze powiedziała, że za mąż mogę wychodzić.. ja tradycyjnie odparłam, że gdyby wyznacznikiem mialy być moje kulinarne umiejętności, za mąz powinnam wyjść w wieku 14 lat ;)

KaleidoStar

Post » Wto gru 28, 2010 14:54 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Do ziemniaków robisz sos z dodatkiem drobno posiekanej surowej cebuli. Przekładasz tym ugotowane, ostygnięte już ziemniaczki. Naprawdę pychota :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 28, 2010 14:58 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Hejka :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]