MalgWroclaw pisze:A ja mam taką fajną niedużą bliznę na brzuchu, którą zrobiła mi jedna tymczaska w gabinecie. Jak byłam w szpitalu, pani doktor zapytała: "a to po jakim zabiegu?"
To musi być duży order

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:A ja mam taką fajną niedużą bliznę na brzuchu, którą zrobiła mi jedna tymczaska w gabinecie. Jak byłam w szpitalu, pani doktor zapytała: "a to po jakim zabiegu?"
MalgWroclaw pisze:A ja mam taką fajną niedużą bliznę na brzuchu, którą zrobiła mi jedna tymczaska w gabinecie. Jak byłam w szpitalu, pani doktor zapytała: "a to po jakim zabiegu?"![]()
Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:A ja mam taką fajną niedużą bliznę na brzuchu, którą zrobiła mi jedna tymczaska w gabinecie. Jak byłam w szpitalu, pani doktor zapytała: "a to po jakim zabiegu?"![]()
To mi się kojarzy z jednym kawałem:
Przychodzi mężczyzna do fryzjera. Fryzjer, widząc że klient nie ma jednego ucha pyta:
- Pan już był u mnie?
- Nie, to ucho straciłem na wojnie.
Alyaa pisze:Szafa zainstalowana, łóżko też. Nareszcie nie budzę się z bólem pleców albo karkuZa to w ogóle nie chce mi się rano wstawać z łóżka
Ale to też "zasługa" zmęczenia pracą. Przydałby mi się urlop, ale nie te kilka dni (poniedziałek + wtorek), ale taki prawdziwy, z wyjazdem gdzieś... Żeby oderwać się od wszystkiego: pracy, domu i pozwiedzać coś albo "na leniwca" spędzić czas opalając się i pływając... Ech, zostaje mi tylko pomarzyć
Ale nie o mrzonkach miało byćPo wyrzuceniu staej pseudoszafy ucieszyliśmy się, że wreszcie Pigo nie będzie się miał gdzie chować i spędzi więcej czasu "na widoku". Akurat! To wredne skrzyżowanie wiewiórki z kotem, czyli Pestka, odkryła sposób jak wejść do pojemnika pod łóżkiem i teraz z buraskiem tam siedzą - każde w "swojej" części
![]()
Ogryń natomiast kombinuje jak dostać się do szafy. Ma niezłego zgryza, bo nie ma gdzie wsadzić łapki, żeby odsunąć szufladę albo drzwi otworzyć. No cóż, ja mu nie zamierzam pomagać![]()
Pestka już szafę "zaliczyła". Wskoczyła najpierw na suszarkę, a potem dumnie spoglądała na wszystkich spod sufitu![]()
Udane mam te futra, oj udane![]()
![]()
![]()
![]()
A to kombinatorzy
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak nic wrodziły się w tatusia! (czyli TŻ-ta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 22 gości