Gag i Kropa
Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:mrrrr... miaudoberek moje sliczne koteczki![]()
![]()
Avian pisze:Zmokliśmy![]()
Gag i Kropa

Hannah12 pisze:Witam po urlopowo z deszczowego Poznania.
MaryLux pisze:A ja jestem czarodziejka! Duża mówi, że czarownica, nie czarodziejka, ale ona się nie zna. A było tak. Dziś Duża ma ostatni dzień urlopu. No to ja chciałam, żeby została w domu, a ona chciała jechać na wycieczkę i zostawić nas na cały dzień. No to ja ją podpuściłam na to, żeby nam wyczyścili okna. No i naiwna się zgodziła. A ja wiedziałam, że to jest świetny sposób, żeby lał deszcz. Zaczęło lać wczoraj wieczorem i przestało dopiero po 11 rano dzisiaj. No i Duża musiała zostać w domu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MaryLux pisze:Maupa z tej Inki. Jednej goopiej wycieczki "do wód" mi żałuje! A przywiozłabym gadzinie dusznicką wódę morelną i specjalny kubeczek w kształcie kota!
MaryLux pisze:A Doctorro jest wiśnia! Wczoraj mnie pokujał! I na dokładkę zwyzywał mnie od Globulinek! Nie wiem, co to globulinka, ale pewnie jakieś świństwo! Pogryzę go!
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A Doctorro jest wiśnia! Wczoraj mnie pokujał! I na dokładkę zwyzywał mnie od Globulinek! Nie wiem, co to globulinka, ale pewnie jakieś świństwo! Pogryzę go!
Ooo,ja też nie wiem co to,ale że Cię pokujał to z łapenii mu zasadź
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości