Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:MAGDZIOL pisze:Czy to jest Gullis?
No, brawa dla tej Pani
Atka pisze:smil pisze:Sama widzisz, że dopasowana kolorystycznie
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:Atka nie badz jedza......opowiadaj od wejscia mlodej do domku-co na to bengalka
Na razie to nic ciekawego, młoda siedzi z nami (w tej chwili ze mną) w sypialni, a ja czekam, aż ona się poczuje na tyle pewnie, żeby jej pokazać resztę. Z Fortuną niestety miała starcie, bo Gullis nawarczała na nią solidnie przez drzwi, a potem Tunka się TZtowi przemknęła pod nogami, jak wchodził do sypialni i wyraziła niezadowolenie z bycia obwarczaną![]()
Zapoznawanie się z innymi kotami zdecydowanie zaczniemy od Filipka. Jak już będzie po, to napiszę
no przeciez maszanulka111 pisze:Fotki Gulisi proszenatychmiast, zła Tunka zła
MAGDZIOL pisze:Atka pisze:MAGDZIOL pisze:Czy to jest Gullis?
No, brawa dla tej Pani
Ooooo tajniaczkiCzy zobaczymy malutka na wystawach?
Mysza pisze:no przeciez maszanulka111 pisze:Fotki Gulisi proszenatychmiast, zła Tunka zła
anulka, to ten kot z fotek, wiesz?![]()
Atka pisze:
Mam dziś dzień dobroci dla ... anulki?
Okulary?anulka111 pisze:Pedzelkow nie widze......a nuz ucierpiały
anulka111 pisze:MariaD jak cię dorwę
Pedzelkow nie widze......a nuz ucierpiały![]()
anulka111 pisze:MariaD jak cię dorwę
Atka pisze:Na razie to nic ciekawego, młoda siedzi z nami (w tej chwili ze mną) w sypialni, a ja czekam, aż ona się poczuje na tyle pewnie, żeby jej pokazać resztę. Z Fortuną niestety miała starcie, bo Gullis nawarczała na nią solidnie przez drzwi, a potem Tunka się TZtowi przemknęła pod nogami, jak wchodził do sypialni i wyraziła niezadowolenie z bycia obwarczaną![]()
Zapoznawanie się z innymi kotami zdecydowanie zaczniemy od Filipka. Jak już będzie po, to napiszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 31 gości