Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 7:37 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

pozwolę sobie wkleić:

Cudak1 pisze:Pilnie potrzebny transport Poznań--> Stepnica (okolice Szczecina, Goleniowa)

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon cze 28, 2010 7:56 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochane,
Mgiełeczka zwiedza domek i ma już swoje ulubione miejsca :wink: :D
Z kotami dogaduje się wspaniale, chociaż przyjaźni na razie nie szuka. Psy nadal ją troszkę deprymują, ale nie jest żle :ok: :ok: :ok:
Jest bardzo dzielna i ze wszystkim sobie doskonale radzi, nawet z chodzeniem po schodach :D
Mgiełka to rozczulająca, delikatna panieneczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszystkich gorąco pozdrawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 28, 2010 7:58 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

ale cudownie czytać takie wieści i oglądać zdjęcia szczęśliwej Mgiełeczki, to miód na serce Asieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 28, 2010 8:08 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Mgiełka tłuścioch :mrgreen:

Asia, a Demon? wrócił? :?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 28, 2010 8:27 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Georg-inia pisze:Mgiełka tłuścioch :mrgreen:

Asia, a Demon? wrócił? :?

Nie Inga, nie wrócił. Ja nie piszę o tym bo jestem na skraju załamania :oops:
Z pomocą przyjaciół zrobiliśmy wszystko co możliwe. I nic, żadnego telefonu, żadnej wiadomości... Nigdzie ani śladu kota...

Przez lata marzyłam, że będę miala swoj malutki domek z kawałkiem ogródka, że to będzie taki azyl dla moich zwierzaków. Wreszcie znalazłam takie miejsce na ziemi - okolica spokojna, bezpieczna, wręcz sielankowa. Wokół domki, zieleń, jezioro. Żadnych asfaltowych ulic, żadnego ruchu, ludzie przyjażni, zwierzętolubni. Latem kotki, które chciały i mogły grzały doopki w ogródku, nigdy się nie oddalając i przybiegając na zawołanie. I teraz Demonek nie przybiegł... Ja nie wierzę, że On nagle zamarzył o dalekiej wycieczce, choć tak mnie pocieszają.
Nie wiem co się stało, nie rozumiem. I odchodzę od zmysłów, tak strasznie się martwię o mojego ukochanego synusia... I nijak nie mogę mu pomóc...................................................................................................

Tak, Mgiełeczka dorobiła się brzusia :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon cze 28, 2010 8:43 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

jerzykowka pisze: Nie Inga, nie wrócił. Ja nie piszę o tym bo jestem na skraju załamania :oops:

kurczę, współczuję :( mnie wczoraj Georg poszedł na ksiuty. Wyszedł rano i nie było go calutki dzień... nigdy tak nie robił, nigdy! zazwyczaj przychodzi co godzinę-dwie, pokazać się, że jest i sprawdzić, czy my jesteśmy, a jak się zapomni, to przychodzi na wołanie. A wczoraj poszedł... mocno trzymam :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 28, 2010 8:53 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Asiu, kiedyś kotka mojej ciotki wróciła po miesiącu. Chuda, zabiedzona ale cała i zdrowa. Wszyscy już stracili nadzieję, też jej szukali, tym bardziej, że obok ulice, ruch na drodze (wtedy jeszcze duży nie był), nigdzie śladu kotki. Kiedy już wszyscy stracili nadzieję wróciła.
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 28, 2010 9:02 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Mgiełeczka piękna, widać że wyluzowana i szczęśliwa! Na tym zdjęciu taka piękna i posągowa: Obrazek

Jerzykówko, Rozumiem o czym piszesz z tym azylem. Też mi się taki marzy. Tym bardziej mi przykro, że i w takim miejscu nie można być spokojnym :(. Bardzo mocno trzymam kciuki za Demonka!. Może faktycznie to jakaś dłuższa eskapada. Coś było tak nieodparte, że nosek był silniejszy niż główka i serce i kocio pognał. Ale też wierzę, że wróci! I Ty też nie możesz stracić nadziei! :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon cze 28, 2010 9:03 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Mgiełeczka cudna. :1luvu:
Martwię się Demonkiem.
Jak mi mój kiedyś na klatkę wyszedł, to mało obłędu nie dostałam.
Wyobrażam sobie co czujesz. :cry:
Skoro okolica bezpieczna, to nie powinno mu się nic stać.
Może chłopak poszerza horyzonty i rewiry.
Zawsze uważałam, że kot wychodzący żyje pełnią kociego życia.
Moje nie wychodzą i czasem wydaje mi się, że je tym krzywdzę.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto cze 29, 2010 7:24 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochane, dziękuję Wam za słowa otuchy...!!!

Dzisiaj całą noc Mgiełka spała ze mną :D :D :D Przytulona, słodka pchełka :1luvu: Tę koteńkę najbardziej na świecie interesuje człowiek, a najmniej psy, które ciągle ją troszkę deprymują i w ich towarzystwie Mgiełka nie opada na podłogę :wink:
Ogromnie się cieszę, bo ataki "trzęsiączki" zdarzają się coraz rzadziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maluda jest piękna i wygląda na zdrowiutką :D :D :D Jest kwintesencją miłości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przesyłam uściski od naszej czarnej piękności!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto cze 29, 2010 7:26 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

:ok:
Asiu! jesteś :aniolek:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto cze 29, 2010 8:12 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto cze 29, 2010 8:38 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

jerzykowka pisze:Ogromnie się cieszę, bo ataki "trzęsiączki" zdarzają się coraz rzadziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu, to przecudowna wiadomość :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Może kiedyś znikną zupełnie..... Sylwek też miał ogonem nie machać, nikt nie wierzył, że wróci czucie i ruchomość, a teraz już prawie nie widać, że to sprawa pourazowa. Cuda się zdarzają :)

Wielkie całusy i uściski dla Mgiełki i dla Ciebie Asiu :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 29, 2010 9:02 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Pewnie że cuda się zdarzają, tylko trzeba w to wierzyć.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto cze 29, 2010 12:25 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

super! Miłość czyni cuda!
A Asia ma tyle pokładów miłości w serduchu, że uleczyć może wszystko, jeśli kotek tego chce :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]