Kocia Koalicja 3: Wsi spokojna, wsi wesoła...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 8:39 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Dzielny Sybirek! :ok: :1luvu:

Tez mam nadzieje, ze nalezycie kotka wychwalilas? Zasluzyl przeciez :!:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pon cze 14, 2010 8:49 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Monostra pisze:A tam, nawet mnie to nie juz wnerwia - smiac mi sie chce. Za bezmyslnosc sie placi :wink: .
Sybirek zlowil dzis rano mysz 8O - chyba pozazdroscil Trykotowi. Dostalam ja na taras, jako dodatek do sniadania :twisted: .
Biegl dumny z lupem przez trawnik, zeby sie pochwalic i ewidentnie czekal potem na pochwaly :lol: .

dzielny koteczek :ok:
oprócz wygłaskania całusek by się przydał :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon cze 14, 2010 9:43 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Podzieliłaś łup sprawiedliwie?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon cze 14, 2010 10:36 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

dalia pisze:
Monostra pisze:A tam, nawet mnie to nie juz wnerwia - smiac mi sie chce. Za bezmyslnosc sie placi :wink: .
Sybirek zlowil dzis rano mysz 8O - chyba pozazdroscil Trykotowi. Dostalam ja na taras, jako dodatek do sniadania :twisted: .
Biegl dumny z lupem przez trawnik, zeby sie pochwalic i ewidentnie czekal potem na pochwaly :lol: .

:ryk: :ryk: :ryk: taaaaaaaaaaaaaaaak ,najlepiej w ryjek :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon cze 14, 2010 12:20 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

anulka111 pisze:
dalia pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: taaaaaaaaaaaaaaaak ,najlepiej w ryjek :twisted:

w ryjek moze być :mrgreen:
albo w łepek :mrgreen:
Obrazek

dalia

Post » Pon cze 14, 2010 15:05 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

We wszystko :1luvu: No moze z wyjatkiem magicznego oka.. :roll: :?
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon cze 14, 2010 16:24 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Sybirek dostał całusa. Nie w ryjek, a w łebek między uszami, no i jednak dopiero po śniadaniu :mrgreen: .

Za to Moherowi miałam ochotę dać w ryjek w niedzielę. I to nie całuska :evil: . Powtórzył numer z zeszłego roku i też przyniósł myszkę - żywą. Nie zdążyłam mu zatrzasnąć drzwi przed nosem, bo nie było jak się szybko ruszyć. Jak nas była trójka, tak oprócz okrzyków: "Jezuuuu", "Cholera" i "O k... " :oops: , nikt nie mógł szybko zareagować. Po całym pomieszczeniu porozstawiane były skręcane nowe i wysuwane akurat stare meble kuchenne, leżały części, śrubki 1001 bardzo potrzebnych drobiazgów. Złapanie myszy pod tym wszystkim było nierealne.
Na szczęście Sybirek biegł wpadł za kolegą i dopadł gryzonia prawie od razu, choć śrubek do prowadnic potem długo szukałam :evil: .

W tym roku nawet Trykot jeszcze nie złapał żadnej myszy, a teraz wysyp 8O . Sybirek przynajmniej nauczył się przynosić łup wykończony, Moher dalej udaje ekologa :| .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pon cze 14, 2010 17:06 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Monostra pisze:Sybirek dostał całusa. Nie w ryjek, a w łebek między uszami, no i jednak dopiero po śniadaniu :mrgreen: .

Za to Moherowi miałam ochotę dać w ryjek w niedzielę. I to nie całuska :evil: . Powtórzył numer z zeszłego roku i też przyniósł myszkę - żywą. Nie zdążyłam mu zatrzasnąć drzwi przed nosem, bo nie było jak się szybko ruszyć. Jak nas była trójka, tak oprócz okrzyków: "Jezuuuu", "Cholera" i "O k... " :oops: , nikt nie mógł szybko zareagować. Po całym pomieszczeniu porozstawiane były skręcane nowe i wysuwane akurat stare meble kuchenne, leżały części, śrubki 1001 bardzo potrzebnych drobiazgów. Złapanie myszy pod tym wszystkim było nierealne.
Na szczęście Sybirek biegł wpadł za kolegą i dopadł gryzonia prawie od razu, choć śrubek do prowadnic potem długo szukałam :evil: .

W tym roku nawet Trykot jeszcze nie złapał żadnej myszy, a teraz wysyp 8O . Sybirek przynajmniej nauczył się przynosić łup wykończony, Moher dalej udaje ekologa :| .

kochany Mocheru :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

dalia

Post » Pon cze 14, 2010 17:51 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

:mrgreen: :mrgreen: Kazdego twego kota lubie ,ale Mohera szczegolnie :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon cze 14, 2010 17:52 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

A moze on przeszedl na wegetarianizm?

Buziaka dla Moheru :1luvu:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon cze 14, 2010 22:55 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Melduję się :D . W wolnej chwili spróbuję przegryźć się przez pierwsze dwie części Kociej Koalicji :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 14, 2010 23:05 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Moheru :ryk: :ryk: :ryk:

Choc w pelni rozumiem, ze wtedy do smiechu Ci nie bylo 8)

Pochwale sie, ze ja juz przeczytalam (z dzika rozkosza :mrgreen: ) pierwsze dwie czesci :P
(tę czytalam od poczatku, wiec na biezaco bylam).
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pon cze 14, 2010 23:06 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

Monostra pisze:Za to Moherowi miałam ochotę dać w ryjek w niedzielę. I to nie całuska

Ręce precz od Moheru! :evil: :wink: Kotek się stara i przynosi niekumatej Pańci żywe myszki do nauki i zabawy a Pańcia nie docenia. :roll:
:lol:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto cze 15, 2010 9:29 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

MariaD pisze:
Monostra pisze:Za to Moherowi miałam ochotę dać w ryjek w niedzielę. I to nie całuska

Ręce precz od Moheru! :evil: :wink: Kotek się stara i przynosi niekumatej Pańci żywe myszki do nauki i zabawy a Pańcia nie docenia. :roll:

Co za życie ma ten biedny kot :wink: - tak się stara, dba, OPIEKUJE i co, nie chcą dac w ryjek..........całusa :wink: :P
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 15, 2010 9:32 Re: Kocia Koalicja 3 - w końcu miłe ciepełko :D

MariaD pisze:

to się nazywa świadomy rodzic - uczyć przez zabawę. Tylko pańcie jakieś opóźnione w rozwoju i nie kumają :roll: :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]