Bubor!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:
Duży nam powiedział że sie Wam krzywda dzieje koleżanki więc wiedzcie że Was popieramy :
- Wszystkie pokoje dla Kretek !!!
- Całe mieszkanko w łapki Kretek !!!
- Wszystkie uciśnione Kretki łączcie się !!!
Kropcia i Dorcia w nastroju rewolucyjnym![]()
Sihaja pisze:Hej dziewczyny!
Dzisiaj mam trochę pracy w domu, chcę jak najwięcej zrobić, by sobotę i niedzielę jak najmniej tym zajmować. Ale troszkę przebiegłam się po wątkach, żeby chociaż się przywitać...
Trzymajcie się serduszka
kalair pisze:O, czemu szybkie Nelluś?I bry bry!
![]()
Iriska uwielbia całowanie w nosiu! No taki ma jak na zdjęciu, różowiutki!![]()
Nelly pisze:kalair pisze:O, czemu szybkie Nelluś?I bry bry!
![]()
Iriska uwielbia całowanie w nosiu! No taki ma jak na zdjęciu, różowiutki!![]()
Bo wczoraj praca, jutro też praca i brak czasu na posiedzenie uczciwe w necie.
kalair pisze:Sihaja pisze:Hej dziewczyny!
Dzisiaj mam trochę pracy w domu, chcę jak najwięcej zrobić, by sobotę i niedzielę jak najmniej tym zajmować. Ale troszkę przebiegłam się po wątkach, żeby chociaż się przywitać...
Trzymajcie się serduszka
Cześć Kochana Sihajko! To miłrgo sprzątanka!
Tzrymaj się też cieplusio!
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Hej dziewczyny!
Trzymajcie się serduszka
Cześć Kochana Sihajko! To miłrgo sprzątanka!
Tzrymaj się też cieplusio!
NIe nie, ja nie sprzątam.
Ja muszę zamknąć 200 kopert. Które są samozamykające. Trzeba lizać. Może znacie jakiś sposób, żeby zamknąć kopertę bez lizania? Przecież po 200 się zatruję. A jakiś kretyn kupił takie koperty i ja muszę się tera zmęczyć.... Kląć mi się chce.
Sihaja pisze:Dzięki, nie wpadłam na tono to do pracy...
Sihaja pisze:Ja muszę zamknąć 200 kopert. Które są samozamykające. Trzeba lizać. Może znacie jakiś sposób, żeby zamknąć kopertę bez lizania? Przecież po 200 się zatruję. A jakiś kretyn kupił takie koperty i ja muszę się tera zmęczyć.... Kląć mi się chce.
dune pisze:Sihaja pisze:Ja muszę zamknąć 200 kopert. Które są samozamykające. Trzeba lizać. Może znacie jakiś sposób, żeby zamknąć kopertę bez lizania? Przecież po 200 się zatruję. A jakiś kretyn kupił takie koperty i ja muszę się tera zmęczyć.... Kląć mi się chce.
Hmmm moze sklejaj gumą do żucia
a tak naprawde no to wodą
bo moze sie nie zatrujesz
ale na bank cie zemdli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości