Erin pisze:Witajcie Kochani!
Co słychać?
Witamy
MaryLux pisze:Napisałam nowy wierszyk
Inka
Śliczny 
Moderator: Estraven
Erin pisze:Witajcie Kochani!
Co słychać?
MaryLux pisze:Napisałam nowy wierszyk
Inka
Śliczny 
nanetka pisze:
No to super! My też nie wiemy, co to ten rower jestI jak wrażenia? Da się tego rowera okiełznać?
PiP
MaryLux pisze:nanetka pisze:
No to super! My też nie wiemy, co to ten rower jestI jak wrażenia? Da się tego rowera okiełznać?
PiP
Ciocia Jo mówi, że to łatwe. A moja Duża się tego boi. To ja już nie wiem, jak jest naprawdę
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:
PiP
Ciocia Jo mówi, że to łatwe. A moja Duża się tego boi. To ja już nie wiem, jak jest naprawdę
A jak ten rower się zachowywał w stosunku do Was?![]()
PiP
MaryLux pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:Ciocia Jo mówi, że to łatwe. A moja Duża się tego boi. To ja już nie wiem, jak jest naprawdę
A jak ten rower się zachowywał w stosunku do Was?![]()
PiP
Stał sobie spokojnie i pozwolił się obwąchać

MaryLux pisze:Nie cierpię odkurzacza! Zagoniłam go do kąta przy biurku
MaryLux pisze:U nas jest tak samo, ja czasem uciekam na wiszące szafki
Erin pisze:Witajcie słoneczka!
Nasz burczymuszek, czyli odkurzacz zaczął szwankować i trzeba go zanieść do pana doktora.
nanetka pisze:MaryLux pisze:U nas jest tak samo, ja czasem uciekam na wiszące szafki
No ja czasem też, ale szybciej jest wskoczyć do wersalki
Pepsi
MaryLux pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:U nas jest tak samo, ja czasem uciekam na wiszące szafki
No ja czasem też, ale szybciej jest wskoczyć do wersalki
Pepsi
Wersalka to MOJE miejsce
Psot
nanetka pisze:Erin pisze:Witajcie słoneczka!
Nasz burczymuszek, czyli odkurzacz zaczął szwankować i trzeba go zanieść do pana doktora.
A co mu dolega?![]()
PiP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości