devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 18:14 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

dzwoniłam do dr. Basi, fax nie doszedł:( będę próbowała jutro, mówiłam o tych leukocytach, mówi ze to moze byc od tej doopki, może trochę od zębów, pytała czy nie jest w ciąży, będę dodzwaniać sie jeszcze jutro, jak będzie miała przed oczami wyniki
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt gru 04, 2009 18:37 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

plus może stan zapalny oka, bo coś z nim było nie tak też, a skomentowała te leukocyty, że dużo przekroczone, znaczy się niepokojąco czy nic nie mówiła?
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Sob gru 05, 2009 11:17 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

nie, nie komentowała, chce zobaczyć wszystkie wyniki, bo wiesz, moze podniesione leukocyty na tle innych wskaźników to nic strasznego?? ja sie nie znam.... Nie ma mnie teraz w domu, będę za ok godzinę to postaram sie jeszcze podjechać do męża do biura i ten faks wysłać
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Sob gru 05, 2009 11:21 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

jak już porozmawiasz z wetką to daj znać co i jak, mam nadzieję, że w świetle tego, ze pozostałe wyniki są w normie to znaczy, że nie jest źle, mam też nadzieję, że termin sterylki się z tego powodu nie przesunie

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 05, 2009 15:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

fotka specjalnie dla yogusi
Obrazek
jak zwykle sorki za jakość. a na tym zdjęciu liczy sie fakt:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob gru 05, 2009 15:46 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

wiem, że już to mówiłam, ale i tak Cię kocham :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 05, 2009 16:27 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

Luna ma zdjęte szwy :) ale jeszcze w kaftaniku, dopóki ranki po szwach się nie zagoją..
trochę zleciała z wagi, brzuch już nie taki duży, waży równo 3kg..sierść się poprawia :) kupiłam jeszcze witaminki na sierść.
Świerzbu ilość minimalna, prawie brak..za tydzień, wetka mówi, że już go nie będzie. :D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob gru 05, 2009 16:32 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

no to są powody do radości :ok:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 05, 2009 16:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

super wieści:) a jakieś zdjęcie czarnej panny w kaftaniku możemy prosić?
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob gru 05, 2009 16:46 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

gosikbaum pisze:super wieści:) a jakieś zdjęcie czarnej panny w kaftaniku możemy prosić?

nie robiłam w kaftanie, ale zrobię :wink: i wstawię
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob gru 05, 2009 16:52 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

Mietek faktycznie zainteresowany, no no! :P

Dobrze, że Luna ma już zdjęte szwy :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob gru 05, 2009 17:42 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

Gosia mnie znienawidzi za upierdliwość :oops: , ale wiadomo już coś o sterylce i czy wet zinterpretowała wyniki? Udało się coś załatwić w sobotę?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob gru 05, 2009 17:45 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

yogusia pisze:Gosia mnie znienawidzi za upierdliwość :oops: , ale wiadomo już coś o sterylce i czy wet zinterpretowała wyniki? Udało się coś załatwić w sobotę?

a bądź sobie upierdliwa ile wlezie:) jeśli ma Ci to poprawić humor czy sprawić że będziesz sie mniej denerwować....
odpowiadam: nic nie załatwiłam dziś:( cały plan dnia diabli wzięli....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob gru 05, 2009 17:47 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

no cóż, trudno, nie zawsze się udaje nam zrealizować co chcemy, jeszcze trochę dam radę poczekać :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Nie gru 06, 2009 18:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek zakochany

Sherina, gdzie te zdjęcia kubraczkowe? :wink: przy okazji mam do Ciebie pytanie, jaki duży jest teraz szew po sterylce? Moja kotka była sterylizowana 8 lat temu to właściwie cały brzuch był rozchlastany, a teraz ponoć ładnie robią.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

[poprzednia][następna]