Maly wykancza mi papirusa sadzajac swa d.... w papirusowej doniczce, czy zna ktos hurtownie papirusow?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bunia102 pisze:anulka111 pisze:Mam nadzieję ,że koty lubić będą swoja obsluge i szanować moje plecki......a by udowodnić ,że gucio jest małym koteczkiem zrobilam mu fotki w szufladzie komody do której wszedl
A szuflada zapewne jest maleńkich rozmiarów ....coś zbliżonego do skrzyni kanapy ( niech Ci będzie jednoosobowej)![]()
![]()
anulka111 pisze:szuflada jest malutka, bo to taka waska komódka ....zmiescil sie i Gucio i Smakusia:)) maly tez ale tak sie w niej ruszal ze tylko rozmazane foty z komorkie wychodza![]()
Maly wykancza mi papirusa sadzajac swa d.... w papirusowej doniczce, czy zna ktos hurtownie papirusow?![]()
![]()
w ten sposob zadbany papirus stnaie sie zwlokami papirusa do konca weekendu
![]()
tosiula pisze:anulka111 pisze:szuflada jest malutka, bo to taka waska komódka ....zmiescil sie i Gucio i Smakusia:)) maly tez ale tak sie w niej ruszal ze tylko rozmazane foty z komorkie wychodza![]()
Maly wykancza mi papirusa sadzajac swa d.... w papirusowej doniczce, czy zna ktos hurtownie papirusow?![]()
![]()
![]()
Filek też mi zasiedział papirusy na śmierćAch te geny...
tosiula pisze:anulka111 pisze:no co chcesz ,Gucio sklada sie glownie z futra, a pod nim wcale nie ma tak duzo kota, jest ciut ciezki ,ale to tylko z powodu wyjatkowo obfitej kity i kryzy-w dodaku on je jak ptaszek......obecnie ,wiec jakby mial byc z niego duzy kot
![]()
Ptaszki jedzą podobno tyle ile ważą
ewkaa pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:szuflada jest malutka, bo to taka waska komódka ....zmiescil sie i Gucio i Smakusia:)) maly tez ale tak sie w niej ruszal ze tylko rozmazane foty z komorkie wychodza![]()
![]()
![]()
Filek też mi zasiedział papirusy na śmierćAch te geny...
Fenris nie zasiaduje on metodycznie łamie kolejne gałązki
anulka111 pisze:Dzieki stalemu podgryzaniu papiruska moje koty sie nie zaklaczaja.....tylko ze dotad papirusy byly podgryzane po jednym listku a nie duszone i wysiadywane![]()
anulka111 pisze:szuflada jest malutka, bo to taka waska komódka ....zmiescil sie i Gucio i Smakusia:)) maly tez ale tak sie w niej ruszal ze tylko rozmazane foty z komorkie wychodza![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 19 gości