Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lara1974-34 pisze: jak otworzyłam oczy to położył łapkę na moim policzku i spojrzał mi w oczy mrucząc,potem wtulił w moją twarz swój łepek i zamruczał.no i jak takiego nie kochać.spadam na kurs.![]()
lara1974-34 pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae73893303843d1b.html
pod tym linkiem są zdjęcia Pirata w nowym domku
lara1974-34 pisze:ten kawał psa to przecież MAMUNIA,kto by się bał mamuni.piracik kocha mamunię.wczoraj wieczorem dosypałam do kuwety żwirku więc ten mały łobuz HEJA do kuwety i SSSSRRRRUUUUU wykopał go pół na łazienkę.pozamiatałam,a on zerkał zza framugi ,ja do pokoju,a młody do łazienki i SSSSRRRRUUUUU.i tak kilka razy,a na pyszczku szelmowski uśmiech.mój mąż składał pranie to Piraciątko pomagało-kradło skarpetki.wieczorem jak sebastian czytał w łóżku to nie mógł ruszać nogami bo ATAKIREN tego obcego pod kołdrą.teraz wiem że piracik to ta cząstka naszej rodziny która zawsze nam brakowała,a teraz jesteśmy już w komplecie.chciałabym wiedzieć tylko,czy on nas też tak kocha jak my jego.choć pewnie nie przez przypadek tak się wtula i jak śpi z nami to czasem pół nocy mruczy.ratunku mam jakieś galopady po mieszkaniu,czuję się jak na ruchliwej autostradzie,biega jak oszalały.wcisną całą miskę śniadanka i GUPAWKA go dopadła.
lara1974-34 pisze: a jak ja wróciłam po szkoleniu to już przy drzwiach musiałam paść na kolana,bo MMMMMMMIIIIIIIAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ chciał się ze mną przywitać.no i co było robić.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości