3-łapek Kacperek - gwiazda kalendarza 2010 :):) Już jest!;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 27, 2009 19:56

La.heureuse.chatte pisze:
trawa11 pisze:Kacperek jest przesliczny :love: :love: :love:
A tak wogole bezłapki to najcudowniejsze koty na swiecie :wink: Sama jestem w posiadaniu trzech uroczych bezłapków :wink:
Prosze ode mnie wymiziać Kacperka :wink:

Trawa11, ale jak to sie stało? :wink: Kolekcjonujesz je czy co? :lol: Cmoknij je w pyszczki ode mnie :lol:

Gdybym miała wiecej miejsca i funduszy to napewno znacznie bym tę wspaniałą kolekcje powiększyła :lol: :lol: :lol:
Z przyjemnoscia smoknę wszystkie,nawet czterolapną ,zeby nie była zazdrosna :lol:
Poprostu zaczelo sie od niewinnego ogłoszenia w gazecie :(
Dłuogo potem szukalismy takiego samego towarzysza dla Maniusia .A,ze nie byłam wtedy jeszcze na Miau to i długo szukalismy :( .
Teraz to byłoby bez problemu :lol:

Kciuki za slicznego Kacperka :ok:
I porzadnie go proszę i wymiziać i wycałować ode mnie :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt mar 27, 2009 23:16

trawa11 pisze:Z przyjemnoscia smoknę wszystkie,nawet czterolapną ,zeby nie była zazdrosna :lol:
Dłuogo potem szukalismy takiego samego towarzysza dla Maniusia .A,ze nie byłam wtedy jeszcze na Miau to i długo szukalismy :( .

No co Ty, masz czterołapną? :wink: Ależ ona musi się czuc jak dziwoląg wśród tylu trzyłapków :wink:

Kacper wymiziany :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Sob mar 28, 2009 0:18

La.heureuse.chatte pisze:
trawa11 pisze:Z przyjemnoscia smoknę wszystkie,nawet czterolapną ,zeby nie była zazdrosna :lol:

No co Ty, masz czterołapną? :wink: Ależ ona musi się czuc jak dziwoląg wśród tylu trzyłapków :wink:

Kacper wymiziany :lol:

Czterołapna tak jakos przez przypadek do nas trafila :wink:
To raczej bezlapki zle na nia patrzą ,szczególnie wtedy gdy ona fruwa po szafach :( .Też by chciały :( .
Tu jest początek mojego wątku,prawie sprzed dwóch lat :oops: .W pierwszym poście sa nasze koty :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67412
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 28, 2009 11:04

A dzisiaj będą obiecane zdjęcia :?: :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob mar 28, 2009 12:15

Będą :D
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob mar 28, 2009 12:19

To ja tez pczekam na zdjecia Kacperka :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 28, 2009 12:32

Czuję presję :wink: Zdjęcia będą po południu, i teraz sie boję, że zawiodą Wasze oczekiwania :wink: :lol: Ale dwa sa naprawde ładne, tzn. kacper slicznie wyszedł :love:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob mar 28, 2009 12:35

La.heureuse.chatte pisze:Czuję presję :wink: Zdjęcia będą po południu, i teraz sie boję, że zawiodą Wasze oczekiwania :wink: :lol: Ale dwa sa naprawde ładne, tzn. kacper slicznie wyszedł :love:

napewno wszystkie są cudowne :wink:
Taki piękny kotek ,to i piękne fotki będą :wink:
zatem cierpliwwie poczekamy :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 28, 2009 12:35

oj na pewno będziemy chwalić:)
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob mar 28, 2009 14:14

Byliśmy u weta.

Dostał antybiotyk na katar (ten nowy), w poniedziałek dostanie prawdopodobnie ostatni raz.
Dostał maśc do uszy na świerzb, w poniedziałek dostanie drugi i prawdopodobnie ostatni raz zastrzyk na świerzb.
Byc może, iż w poniedziałek zasadnicze leczenie się zakończy, bo dośc dobrze sobie Kacperka organizm radzi.
Został odrobaczony Verminthem w maści na wszystkie robaki obłe i płaskie (poza jakimś wyjątkowo wrednym rodzajem tasiemca, do którego ponoc jest oddzielny drogi srodek, którego nie mam zamiaru kupowac).
Maśc na łysinki mi sie skończyła i dostałam nową receptę, ale zobacze w domu u rodziców, może ją mam.
Zapłaciłam za wszystkie przyjemności 34 zł.

Wet powiedział jeszcze, że Kacper ma kamień na zębach, który trzeba ściągnąc, bo on może wywoływac jego zapalenie dziąseł. Ze znieczuleniem ma to kosztowac 45 zł. Więc to jednak prawda, co opowiadają niektórzy ludzie, że nie wolno chodzic do lekarzy, bo gdy się raz pójdzie, to oni coraz to nowe choroby znajdują :ryk:

Obrazek Obrazek
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Sob mar 28, 2009 15:39

biedny kociak, ale dzielny:) mascie, antybiotyki... słodki kociak, ech żałuję że tylko jednego kota mogę mieć... w akademiku mieszkam, i "przemyciłam go":):)) no w każdym razie kciuki trzymam za Kacperka :) :)
ludzie to takie nieludzkie stworzenia...
Marcell;*
Obrazek
Obrazek

untraceable

Od: Wto mar 24, 2009 22:00

Post » Sob mar 28, 2009 16:28

Lecz naszego bezłapka :lol: trzeba go doprowadzić do porządku,żeby na spokojnie go kiedyś wyadoptować :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie mar 29, 2009 10:19

Będę się kajać :wink: Okazało się, że na rodzicowym komputerze też nie działa kabel, ani na żadnym, bo chyba oprogramowanie jest zryte, więc nadal nie mogę przesłać zdjęć. Ale w tygodniu poproszę kogoś z działającym kablem, może się uda :wink: I nawet nie mogłam Wam wczoraj nic napisać, bo zapomniałam hasła :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie mar 29, 2009 12:40

To pisz dzisiaj, na fotki poczekamy :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie mar 29, 2009 18:56

Kicia_ pisze:
La.heureuse.chatte pisze:Ale, uwaga, Kacper ma tez wady. Wada jest to, że z wielkim zaangazowaniem zakopuje swoje odchody, co prowadzi do tego, że pół piasku jest na podłodze, a zgrabna kuleczka (piasek się zbryla) rozwala się na mikro częsci, które później muszę wybierac z kuwety :twisted:

Na efekty leczenia zwykle trzeba poczekać, poczekajmy.
A wadę wyeliminuje kryta kuweta :wink:

Kicia, kuweta zakryta nie pomoże na to, że Kacper rozwala każdą bryłkę na mniejsze części. Na to pomogłaby tylko amputacja drugiej łapki, ale nie wiem, czy sie na to zdecyduję :wink: Po każdym uzyciu sprzatam kuwete przez 10 minut, bo muszę te wszystkie drobinki wybrac, a dziś, gdy wróciłam po nocnej nieobecności, wybierałam chyba z pół godziny :evil: Ale wiecie, jak on się cieszył z tego, że wróciłam! :D Aż się zaczął ślinic :lol:

Czy ktos może pozyczyc drapaczkę? Myslałam, że Kacprowi nie będzie potrzebna, ale okazuje się, że on wspaniale sobie radzi z drapaniem i rozrywaniem wykładziny przy drzwiach :twisted:

Aha, umówic się na to zdejmowanie kamienia z kacprowych zębów :?:
Obrazek

La.heureuse.chatte

[poprzednia][następna]