dalia pisze:aga9955 pisze:jutro do Agnieszki:)
napiszcie jak już bedziecie "po"
wszystko napiszemy. Dalia wielkie dzieki:) reakcja Twoja na moje pw byla blyskawiczna:) dziekuje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:aga9955 pisze:jutro do Agnieszki:)
aga9955 pisze:dalia pisze:aga9955 pisze:jutro do Agnieszki:)
wszystko napiszemy. Dalia wielkie dzieki:) reakcja Twoja na moje pw byla blyskawiczna:) dziekuje
aga9955 pisze:moja sliczna Zosia....jest taka kochana. Czekamy na wyniki.
Generalnie jedna nerka jest mniejsza i duzo gorsza ale druga jest calkiem calkiem i powinna dac rade.
Ustalimy dzis tok leczenia i ustabilizowania wynikow.
Zosia jest bialym anioleczkiem kochanym. Jest slodka. Musi sie udac. Cholera....zebym skisla to tym razem nie dam sie nerkom....nie poddam sie nie ma szans.
aga9955 pisze:moja sliczna Zosia....jest taka kochana. Czekamy na wyniki.
Generalnie jedna nerka jest mniejsza i duzo gorsza ale druga jest calkiem calkiem i powinna dac rade.
Zosia jest bialym anioleczkiem kochanym. Jest slodka. Musi sie udac. Cholera....zebym skisla to tym razem nie dam sie nerkom....nie poddam sie nie ma szans.
dalia pisze:aga9955 pisze:moja sliczna Zosia....jest taka kochana. Czekamy na wyniki.
A jakie wrażenie zrobiła Agnieszka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Silverblue i 1084 gości