to sie melduje, no

i na film ide

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Cześć Mośka
Juz nie trzecia, tylko czwarta strona, hyhy![]()
P.s. Wyspałaś się? Bo ja chyba taktylko co ja będę w nocy robić?
skaskaNH pisze:Ale, Lemoniadko, jakoś marnie Ci to idzie, jak zaczynasz od słodzenia geriatrii, że jest gówniarstwem
skaskaNH pisze:moś pisze:to co ja- ogladać filmy, wlasnie ide
Hmm, muszę spojrzeć, czy jest coś ciekawego w tv, bo na dvd nic nie mam
skaskaNH pisze:moś pisze:to co ja- ogladać filmy, wlasnie ide
moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:to co ja- ogladać filmy, wlasnie ide
Na dwojce -"przerażenie", niedawno sie zaczal, pare minut temu
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Ale, Lemoniadko, jakoś marnie Ci to idzie, jak zaczynasz od słodzenia geriatrii, że jest gówniarstwem
Ne, ne, to się odnosiło do grzebania w kuwecie
Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Ale, Lemoniadko, jakoś marnie Ci to idzie, jak zaczynasz od słodzenia geriatrii, że jest gówniarstwem
Lemoniadko!!! To Ty nie zagrzebujesz???
Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Ale, Lemoniadko, jakoś marnie Ci to idzie, jak zaczynasz od słodzenia geriatrii, że jest gówniarstwem
Lemoniadko!!! To Ty nie zagrzebujesz???
skaskaNH pisze:Monostra pisze:skaskaNH pisze:P.s. Wiem, to patologia, ale ja kocham te moje zwyczajne paskudy - własnie za to, że takie są
Nie wiem za co się kocha, ale kocha się wszystkie. I "zwyczajne" i rasowe, i nibyrasowe - bez różnicy. Chyba za to, że w ogóle są
Dokładnie tak
Mnie chodziło o to, że ja mam podobno słabość do burasów, a dla tzw. większości ludzi to takie zwyczajne bure koty... A dla mnie nie ma zwyczajnego kota, każdy ma swój urok, każdy jest inny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości