Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Redaf zapomniała dopisać że do kompletu dokłada jej prywatnego bodyguarda
redaf pisze:Ale z domem bezkotnym mogę negocjować wypożyczenie wuja na kilka dni, żeby się biedny Łomciak znowu nie chował i z osamotnienia nie zapłakiwał.
varia pisze:Zaczynam rozważać adopcję Łomciaka.
joasia_lew pisze:Witam Wszystkich!!!
To ja pisałam do redaf w sprawie adopcji Łomciaka. Jesteśmy pod wrażeniem urody tej panny. Gotowi jesteśmy pokochać to cudo i dać jej dom. Chcielibyśmy zapoznać się z nią i przekonać się, czy i my wpadniemy jej w oko. Martwi nas jedynie towarzyskość tej kociej młodej damy, bo nasz dom niestety bezkotny jest. Od chwili gdy utraciliśmy naszą koteczkę jest pusto i smutno.
![]()
Odpisz mi proszę, redaf, czy podany przeze mnie termin audiencji u panny Łomki jest możliwy i pod jakim adresem przyjmuje.Pozdrawiam
joasia_lew pisze:Witam Wszystkich!!!
To ja pisałam do redaf w sprawie adopcji Łomciaka. Jesteśmy pod wrażeniem urody tej panny. Gotowi jesteśmy pokochać to cudo i dać jej dom. Chcielibyśmy zapoznać się z nią i przekonać się, czy i my wpadniemy jej w oko. Martwi nas jedynie towarzyskość tej kociej młodej damy, bo nasz dom niestety bezkotny jest. Od chwili gdy utraciliśmy naszą koteczkę jest pusto i smutno.
![]()
Odpisz mi proszę, redaf, czy podany przeze mnie termin audiencji u panny Łomki jest możliwy i pod jakim adresem przyjmuje.Pozdrawiam
joasia_lew pisze:Do niedawna byliśmy rodziną dla koteczki Filusi, ale nagle, niespodziewanie nam zgasła, miała tylko 9 miesięcy. Cierpiała na nieuleczalną, trudną do wykrycia chorobę (o której nie wiedzieliśmy). Chciałabym pokazać Wam jej zdjęcie, ale nie mam pojęcia jak się wstawia na forum.![]()
Teraz z niecierpliwością czekamy na wiadomość od redaf.[/img]
tillibulek pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()