trawa11 pisze:kristinbb pisze:Wg mnie to Trawka tak na wiosnę się zazielenić..
jak to Trawka...![]()
no ,wreszcie cos konkretnego![]()
![]()
Od razu widać, że panie z wątkiem Femki są nie na bieżąco
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Wg mnie to Trawka tak na wiosnę się zazielenić..
jak to Trawka...![]()
![]()
Lemoniada pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Wg mnie to Trawka tak na wiosnę się zazielenić..
jak to Trawka...![]()
![]()
Od razu widać, że panie z wątkiem Femki są nie na bieżącoToć już od pierwszego stycznia JEST WIOSNA
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:W ankiecie wzięłam udział i znalazłam się wśród większości - Moś i zaparcie.
Boję się że Moś z Trawką zakopać się chcą w śnie zimowym. Co prawda Trawka ma zacząć w Popielec ponowie nadawać....................
To jest wątek w sparwie plaskatych ,a nie trawiastych
Toć wiem i nie o tym wątku dla Trawiastych myślałam. O wątku Trawki własnym i nie ciasnym.
A że Trawka i Moś coś podobnie ostatnio pisały o odpoczynku więc.............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no więc se odpoczywamy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja zgrzytam zębami i będę bezzombie
Agn pisze:Z powodów rodzinnych przegapiłam druga część.
A może nie?Życzenia w której były? Nieważne zresztą...
Mosiu, a co będzie w marcu?
Hannah12 pisze:A to se zaznaczę.
Ktoś z Kalisza trafił wczoraj 6 w totka, 17 mln. Jak to Mośka to już jej tu nie zobaczymy.
moś pisze:w marcu jak w garncu, bedzie powrot plaskatej konsekwencji wraz z jej prawowitym autorem
Lemoniada pisze:moś pisze:w marcu jak w garncu, bedzie powrot plaskatej konsekwencji wraz z jej prawowitym autorem
Ja mogę Tobie garniec i młyn już teraz zrobić, powiedz tylko słowo
Aniada pisze:Lubię plaskate. Mam plaskatego. Ankieta fajna, więc chcem się dopisać. Mogem? Też wróciłam z wywiadówki. Nie jest, kurna, dobrze informować rodziców, że ich potomstwo bierze narkotyki. Oj nie jest... Odpocznę tutaj sobie.
moś pisze:W tym watku nigdy nie bylo merytoryczniei sie tym szczyce , no
moś pisze:W tym watku nigdy nie bylo merytoryczniei sie tym szczyce , no
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EwaMag, Marmotka i 27 gości