agul-la pisze:co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
Też mi się z tym skojarzyło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
ajszus pisze:annette88 pisze:A ja obstawiam zaloty, albo po prostu zwykłą ciekawość.. Kim jesteś ? A co mi zrobisz, jesli ja zrobię Ci tak ?
Być możeMImo pazurków i syków wygląda to w zasadzie niegroźnie
annette88 pisze:ajszus pisze:annette88 pisze:A ja obstawiam zaloty, albo po prostu zwykłą ciekawość.. Kim jesteś ? A co mi zrobisz, jesli ja zrobię Ci tak ?
mOje kotki też na siebie sykały i zatrzymywały nad sobą łapy z pazurami, ale do rozlewu krwi nie doszło.. obie były siebie ciekawe i jedna chodziła za drugąprzy czym każda miał swój własny teren do ucieczki w razie czego - po jednym pokoju
agul-la pisze:przygotuj sie na demolkę przy 2 dziecija praktycznie pousuwałam wszystko z zasięgu kotów, a i tak zawsze sie znajdzie coś co można zniszczyć. jeżeli przywiązujesz się do przedmiotów to pochowaj te cenne
ganianka po obrusach, firankach wejdzie na stałe do rozkładu dnia
ajszus pisze:vadee pisze:Ajszus, oni sobie ustalają hierarchię
Też tak się zastanawiałam, ale później doszłam do wniosku, że chyba są na to za młode, ale możeA co u Waszych?:)
ajszus pisze:annette88 pisze:ajszus pisze:annette88 pisze:A ja obstawiam zaloty, albo po prostu zwykłą ciekawość.. Kim jesteś ? A co mi zrobisz, jesli ja zrobię Ci tak ?
mOje kotki też na siebie sykały i zatrzymywały nad sobą łapy z pazurami, ale do rozlewu krwi nie doszło.. obie były siebie ciekawe i jedna chodziła za drugąprzy czym każda miał swój własny teren do ucieczki w razie czego - po jednym pokoju
Moje są w jednym pokoju przez znaczną część dnia, ale każdemu zrobiłam kryjówkę - Gizmo ma taką wysoko - Mela tam nie wskoczy, mela ma taką z malutkim wejściem - Gizmo się tam nie smieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 90 gości