Moderator: Estraven
sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
hehea ja to sobie catawby wyobrażam.. po tym kwiecistym opisie
cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
no Twoje widzę a Hani sobie wyobrażam
catawba pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
a Magda Ci je pokazała?
cassidy pisze:catawba pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:cassidy pisze:ja to już sobie wyobraziłamCiekawe, czy w rzeczywistości będzie tak, jak w mojej wyobraźni
a już widzę
mieszkanko catawby ?
nie Twoje
a Magda Ci je pokazała?
si.. plan mieszkania
Avian pisze:Hello
Jak robiliśmy remont schodów i była drabina to tylko koty nie miały problemów ... bo ja tak trochę niepewnie sie wspinałam![]()
Dla kotów frajda pobiegać po pionowej drabinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 18 gości