To kiedy będziesz ja miała?vadee pisze:hihi pisze:4,5?vadee pisze:a wyrko ikeowe - 200x180 cm, akurat na 2 ludzi i 4/4.5 kotyJak to? 2Tżowe, Pchełka, Miniówka.... to 3,5... o szylkrecie piszesz?
tak![]()
bo ja juz o niej mysle, jak o mojej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To kiedy będziesz ja miała?vadee pisze:hihi pisze:4,5?vadee pisze:a wyrko ikeowe - 200x180 cm, akurat na 2 ludzi i 4/4.5 kotyJak to? 2Tżowe, Pchełka, Miniówka.... to 3,5... o szylkrecie piszesz?
tak![]()
bo ja juz o niej mysle, jak o mojej
hihi pisze:Ona mała, ale.... ja jestem w szoku, bos Ty zawsze mówiła,że nie masz cycków! A masz!
Japiszon ładny, co tu dużo mówićvadee pisze:hihi pisze:Ona mała, ale.... ja jestem w szoku, bos Ty zawsze mówiła,że nie masz cycków! A masz!
kochana, dobry stanik działa CUDA![]()
![]()
![]()
ale nie poruszajmy takich tematów, jak pokazałam japiszona![]()
![]()
Hihi- wstepnie wczoraj mi powiedziano, ze w niedziele/poniedzialek, muszą ją podleczyć, żeby mi nie pozarażała futer, zwłaszcza 1.5 kota nieszczepionego
O rany..zeżarło..vadee pisze:Kalairku, kochana, a gdzie 2 dubel?
kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
Pytanie dniavadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
a jaka to jest mała w takim razie?
vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
Ekhem...150?![]()
hihi pisze:To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
Ekhem...150?![]()
Jakieś 13cm o ile dobrze kojarzękalair pisze:hihi pisze:To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
Ekhem...150?![]()
Ale pewnie wyższy suszek!
hihi pisze:To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
Ekhem...150?![]()
No to super!!!!!vadee pisze:hihi pisze:To niska, a vadee to jest suszek, chudziak na dodatekkalair pisze:vadee pisze:kalair pisze:Jesteś normalna! Mała to ja jestemTwarz niezła!
![]()
![]()
Ekhem...150?![]()
:rotfl:
PS: Miniówka wcinała Convalescence'a, aż jej się miniówkowe uszy trzęsły i przypomniała sobie, że jednak umie jeść ze spodeczka
Hahaha, Ty Wredziocho, nabijasz się z własnego kociaka?vadee pisze:tez sie ciesze
a teraz wykonuje główką i kończynami jakieś dziwne, niezbyt skoordynowane wygibasy, które chyba mają wyglądać jak mycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 828 gości