Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:A mi się marzy amerykański curl, szylkretowy, kotka Dica:![]()
Jest piękna... A te uszka i kolorek...
Cudo!![]()
Szylkretki są piękne.Pointy też.
Oczywiście, że też!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:A mi się marzy amerykański curl, szylkretowy, kotka Dica:![]()
Jest piękna... A te uszka i kolorek...
Cudo!![]()
Szylkretki są piękne.Pointy też.
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:witamy się
Witamy Annette!![]()
Proszę-
dziękuję
zaczynam sie denerwować.. Bartek pojechał rano na uczelnie, bo miał na 10 egzamin, o 13 wyniki z matmy i jeszcze go nie ma ;/
A miał wrócić o której? Zaraz? Sprawdzenie wyników to chwila chyba..Na piwko się nie wybierał?
Ja bym już wydzwaniała..
nie może sie wybierać na piwko, skoro jedziemy do domu dzisiaj.. chyba, ze jednak go koledzy wysmyczyli..
zadzwonić nie mogę, bo Bartek ma rozładowany tel a ładowarkę w domu rodziców.. I wziął mój telefon dzisiaj na uczelnie
Czekoladka pisze:Jadłam dziś wątróbki z indyka ze smażonymi jabłuszkami.![]()
Teraz wcinam deser jogurtowy z owocami ogrodowymi- Fruta.![]()
Mmmm pycha!
kalair pisze:Czekoladka pisze:Jadłam dziś wątróbki z indyka ze smażonymi jabłuszkami.![]()
Mmmm pycha!
No napewno..Mniam!
Ja się już objadłam,truskawkami, bananami..
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:witamy się
Witamy Annette!![]()
Proszę-
dziękuję
zaczynam sie denerwować.. Bartek pojechał rano na uczelnie, bo miał na 10 egzamin, o 13 wyniki z matmy i jeszcze go nie ma ;/
A miał wrócić o której? Zaraz? Sprawdzenie wyników to chwila chyba..Na piwko się nie wybierał?
Ja bym już wydzwaniała..
nie może sie wybierać na piwko, skoro jedziemy do domu dzisiaj.. chyba, ze jednak go koledzy wysmyczyli..
zadzwonić nie mogę, bo Bartek ma rozładowany tel a ładowarkę w domu rodziców.. I wziął mój telefon dzisiaj na uczelnie
To może jednak go namówili..W razie czego-jak pojedziecie?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:witamy się
Witamy Annette!![]()
Proszę-
dziękuję
Ja bym już wydzwaniała..
wysłałam sms-a z tlenu na moją komórkę.. Odpisał przed chwilą, że zdał i dopiero wyszedł.. To ile oni musieli czekać na tego faceta z matmy ?
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Jadłam dziś wątróbki z indyka ze smażonymi jabłuszkami.![]()
Mmmm pycha!
No napewno..Mniam!
Z chlebem?
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Jadłam dziś wątróbki z indyka ze smażonymi jabłuszkami.![]()
Mmmm pycha!
No napewno..Mniam!
Z chlebem?
Nie! Chleb był osobno!![]()
![]()
![]()
Z chlebkiem to Trawka..
kristinbb pisze:Dzień doberek wszystkim szylkretowym i Kalair też...![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Jadłam dziś wątróbki z indyka ze smażonymi jabłuszkami.![]()
Mmmm pycha!
No napewno..Mniam!
Z chlebem?
Nie! Chleb był osobno!![]()
![]()
![]()
Z chlebkiem to Trawka..
![]()
![]()
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:dziękuję
Ja bym już wydzwaniała..
wysłałam sms-a z tlenu na moją komórkę.. Odpisał przed chwilą, że zdał i dopiero wyszedł.. To ile oni musieli czekać na tego faceta z matmy ?
No widzisz..niepotrzebnie się martwiłaś! Pogratuluj mu!
kalair pisze:Kocie oczka was uważnie obserwują!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 21 gości