Nie wiem,gdzie byłaś Almacita,ale miło nam, że jesteś,i mam nadzieję, że zostaniesz!

To i dla Ciebie powitalny kwiatuszek!

A Impresja-CUDNA!!! Też ją gorąco witamy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Dzień dobry kalair i szylkrecie w kolejnym wątku
Witaj Kothko w nowym wątku!Proszę-
Slicznie dziękujęŚliczny bukiecik
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dzień dobry popołudniowo
Cześć popołudniowoTrawciu!
pora na obiadek
Rachelinka pisze:OOOO! Przegapiłam 30tke widze ale 31 tez piekna liczba wiec sie witam po dlugiej przerwie koffane sylkrecie i kalair..stesknilam sie za Wami
U nas rewolucja ale to potem u panterek opowiem
kalair pisze:Rachelinka pisze:OOOO! Przegapiłam 30tke widze ale 31 tez piekna liczba wiec sie witam po dlugiej przerwie koffane sylkrecie i kalair..stesknilam sie za Wami
Oooooo!!!! Rachelinka! Wreszcie! Ależ się straciłaś!Tak bez uprzedzenia!?
![]()
Witaj w 31 i dla Ciebie na powitanko-![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:OOOO! Przegapiłam 30tke widze ale 31 tez piekna liczba wiec sie witam po dlugiej przerwie koffane sylkrecie i kalair..stesknilam sie za Wami
![]()
Dziekuje. Masz racje powinnam uprzedzic ze tak mnie dlugo nie bedzie ale samo jakos wyszloPoprawie sie, a tymczasem wymiziaj dziewczynki
skaskaNH pisze:Dzińdybry
Nie wiem, ile części opusciłam, bo za szybko lecicie do przodu
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:OOOO! Przegapiłam 30tke widze ale 31 tez piekna liczba wiec sie witam po dlugiej przerwie koffane sylkrecie i kalair..stesknilam sie za Wami
![]()
Dziekuje. Masz racje powinnam uprzedzic ze tak mnie dlugo nie bedzie ale samo jakos wyszloPoprawie sie, a tymczasem wymiziaj dziewczynki
Ależ oczywiście!Nawzajem mizianki dla Bnusia i ...Filemonki!
![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:OOOO! Przegapiłam 30tke widze ale 31 tez piekna liczba wiec sie witam po dlugiej przerwie koffane sylkrecie i kalair..stesknilam sie za Wami
![]()
Ależ oczywiście!Nawzajem mizianki dla Bnusia i ...Filemonki!
![]()
juz wymiziałam towarzystwo
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dzień dobry popołudniowo
Cześć popołudniowoTrawciu!
pora na obiadek
Ja już po obiadku,po deserku-lody tiramisu- i w trakcie picia kawki!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości