BANDA KULAWEGO 18 - znowu nuuudno, Laura ma DOMEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 07, 2008 18:55

Femka pisze:wyj

8O CO??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob cze 07, 2008 19:09

villemo5 pisze:
Femka pisze:wyj

8O CO??

Że co? :roll:
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:21

no przez pomyłkę zapisało mi się i zaraz wyedytowałam, ale villemo na posterunku, wszystko wyśledzi, ofkors :mrgreen:

a co do gości, to nic z tego. Nasz domek okazał się niepotrzebny, trzy maluszki mają schronienie. Ja nie jestem w stanie zapewnić im opieki tak na stałe, ale mogę w określone dni i właśnie teraz, do wtorkowego poranka mogłam. Dlatego zadzwoniłam i zgłosiłam się na ochotnika. Ale wygląda na to, że smarkateria ma zapewnioną opiekę, bo telefonu nie było, żebym po nie pojechała.

Tak więc weekend spędzamy sami, Szczypiorki strrrasznie leniwe i śpiące, co widać na fotkach :D
Ich apetyt zaczyna mnie niepokoić 8O Smok wawelski zjada mniej niż one :roll: Może im znajdę jakiś DT? 8)
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob cze 07, 2008 19:30

Bardzo cieplutko witam wszystkie kochane Gościówki, które zaznaczyły się w nowej części.
Adrianapl, całe wieki Cię nie było :D

Na Dzień Dziecka dostałam od Mamy komplet pościeli wraz z mięciutkim prześcieradłem. Mama jednak wybrała zestaw w kolorze kremowym 8O , a ja mam przecież 4 koty :roll:
Nie miałam wyjścia. Musiałam Szczypiorom powiedzieć, że od dzisiaj koniec polegiwania w pościeli. Mam dosyć spania z kocimi kłakami i żwirkiem i wszelkimi paprochami :evil:
Na razie mój zakaz podziałał tak, jak widać na ostatnich fotkach :roll: Mam czas do wieczora, żeby jednak przekonać Szczypiorki do spania gdzie indziej :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 07, 2008 19:35

no jasne, jak ja przychodzę, to wszyscy sobie idą :roll:
standardzik :evil:
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 07, 2008 19:37

Mało to razy ja gadałam u Ciebie sama do siebie... 8) :lol:
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:40

Femka pisze: Na razie mój zakaz podziałał tak, jak widać na ostatnich fotkach :roll:

Na ostatnich fotkach jest drapak m.in. Śpisz na drapaku? :roll: 8) . Chyba, że ja jakieś zdjęcia przepuściłam... :evil:
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:46

Marcelibu pisze:Na ostatnich fotkach jest drapak m.in. Śpisz na drapaku? :roll: 8) . Chyba, że ja jakieś zdjęcia przepuściłam... :evil:

no nie, Marcelibu
ja rozumiem, że nie widzisz daleko, że możesz stracić ostrość widzenia. Naprawdę rozumiem.
Ale żeby nie zauważyć posta z fotkami na pół strony? 8O
Niepokoję się o Ciebie
:smokin:

spójrz na poprzednią stronę :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 07, 2008 19:48

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Na ostatnich fotkach jest drapak m.in. Śpisz na drapaku? :roll: 8) . Chyba, że ja jakieś zdjęcia przepuściłam... :evil:

no nie, Marcelibu
ja rozumiem, że nie widzisz daleko, że możesz stracić ostrość widzenia. Naprawdę rozumiem.
Niepokoję się o Ciebie

Ekhm.... :evil: :oops:
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:49

:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 07, 2008 19:53

To jedne z najfajniejsztch zdjęć, jakie kiedykolwiek wstawiałaś.

Dlaczego jakoś mi się powiadomienie "skiepściło", że mnie przerzuciło od razu na 4 stronę. Kurde, takie fotki by mnie ominęły... :evil:

Tak się mówi, ze wszystkie koty są czarne. Ale nawet każdy buranio ma inne pysio - widać to u Twojej Femci. Ma pysio takie, że na pewno bym odróżniła spośród innych burasiów. A tak na oko, wydaje się, że buraski są do siebie podobne. A wcale to nie jest prawdą - każdy jest inny.
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:56

Femka pisze:

no nie, Marcelibu
Niepokoję się o Ciebie

A tego piwa, co stoi w kuchni jeszcze łyknąć nie zdążyłam. Ciekawe, co będzie jak w końcu wypiję :roll: 8) ...
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 19:57

Teraz ja sama do siebie gadam. Chyba :roll: ?
Marcelibu

Post » Sob cze 07, 2008 20:00

jestem
dziękuję za pochwałę
też mi się te foty podobają

wyczaiłam sposób, jak do starego kompa foty z aparatu przerzucać
teraz będzie duuużo więcej zdjęć :D
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 07, 2008 20:06

Femka pisze:jestem
dziękuję za pochwałę
też mi się te foty podobają

wyczaiłam sposób, jak do starego kompa foty z aparatu przerzucać
teraz będzie duuużo więcej zdjęć :D

A wiesz, że to jakaś telepatia. Bo ja pare godzin temu myślałam, że będą te maluchy u Ciebie i strasznie chciałam fotek. Wiem, że takim maluchom po oczach fleszem się błyska, ale może w dzień byś zrobiła. Ale zaraz mnie ścięło z nóg, bo przecież domowy lap-top miał jakieś kłopoty ze zdjęciami i nawet złościłam się, że to taki "rzęch" i nic z tego do poniedziałku nie będzie. A tu proszę!
Marcelibu

[poprzednia][następna]