A Kuku jest wstlenciucha i wystlasyła Duzom, bo puściła pawika na cystom pościel Duzej. I Duza musiała spsontać zamiast siem bawinkać ze mnom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Właściwie to siem nódzem
A Kuku jest wstlenciucha i wystlasyła Duzom, bo puściła pawika na cystom pościel Duzej. I Duza musiała spsontać zamiast siem bawinkać ze mnom![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Wies, Melusiu, to mozliwe, ze siem psejadła. Ja tes kiedyś tak jadłam chlupki, one mi stlasnie smakowały, to jadłam ile mi siem tylko w zołondku zmieściło. A potem one mi w bzusku chyba ulosły i siem ulały. Duza mówi, ze pawik Kuku na sceńście nie był ani zółty, ani celwony, bo jakby był zółty albo celwony, to by Kuku musiała zalas kuja dostać...
MaryLux pisze:No, chlupki to nam Duza kupuje smacniutkie naplawdem
Jakby pawik był zółty, to by znacyło, ze Kuku boli wontlupka i tseba jej kuja innego zlobić.
A jakby pawik wysedł s tym celwonym, to by znacyło, ze Kulek ma atak sfojej alelgii i tseba jej dać zastsyk na tem alelgiem...
Inka
Rzeczywiście Kul czasami wymiotowała coś tam z żółcią i trzeba było JUŻ wkraczać z kujem wątrobowym, a jak były wymioty z krwią - to był atak alergii. Tylko zmartwiłam się, że po laktulozie jej poszło.
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 177 gości