skaskaNH pisze:Obydwie macie braki w uzębieniu![]()
Że Varia -to rozumiem, wszystko przez te lizaki, ale ze i ajmk?
Kochana! Ja mam pawie 270 lat!! Chyba mogę się sypać odrobinkę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Obydwie macie braki w uzębieniu![]()
Że Varia -to rozumiem, wszystko przez te lizaki, ale ze i ajmk?
Malati pisze:Ale zdjęcia! Takiej radości nie da się zagrać! Miziaki dla obu futer i słodkich snów wszystkim (na pewno zresztą już śpicie)
Aleksandra59 pisze:Malati pisze:Ale zdjęcia! Takiej radości nie da się zagrać! Miziaki dla obu futer i słodkich snów wszystkim (na pewno zresztą już śpicie)
Kochana Malati - cały czas czekałam na reakcję na moje zdjęcia obrazujace radość Marcelibui się doczekałam
![]()
To teraz mogę pójść spanko
ajmk pisze:Aleksandra59 pisze:Malati pisze:Ale zdjęcia! Takiej radości nie da się zagrać! Miziaki dla obu futer i słodkich snów wszystkim (na pewno zresztą już śpicie)
Kochana Malati - cały czas czekałam na reakcję na moje zdjęcia obrazujace radość Marcelibui się doczekałam
![]()
To teraz mogę pójść spanko
Taaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jak ja napisałam to łbie mi się oberwało! Nie ma sprawiedliwości!
Malati pisze:No pewnie, że nie ma!
Niektórzy mają (czy może raczej mieszkają) takie pięknoty z cudownym charakterem jak Meo, inni księżniczki białe jak śnieg, a inni marne imitacje dzwonnika z Notre Damme![]()
ciekawa jestem jak tam noc Meo, w nowym, nienowym domku!
Aleksandra59 pisze:ajmk pisze:Jesoooooooooo!!
Widziałam już foty z odbioru Meo... Jakaś masakra!!Marcelibu się śmieje prawie dookoła głowy (gdyby nie te uszy to na pewno by się śmiała).
Mam nadzieję, że majciochy sucheChociaż z tego szczęścia były poważnie zagrożone
![]()
Ajmk - ubiję, no po prostu ubiję- zepsuć mi całą niespodziankę
![]()
Proszę uprzejmie to foty nowych właścicielek Meo i samego Meo w chwili przeprowadzki (może niezbyt dobrej jakości, ale zawsze):
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 254 gości