Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Bry
Ale macie tempo, no słów mi brakuje![]()
Więc tak - dementuje pogłoski, jakobym koczowała na dworcu![]()
Koczuje póki co we własnym domu, a jutro najazd na północ. W Olsztynie będę ok. 16.50 (planowo), i mam godzinkę z niewielkim okładem do PKS-u. Sihaja, jeśli dasz radę, to będzie mi bardzo miło spotkać sie także z TobąNie wiem, czy masz kontakt z Dorotą, ale przypuszczam, że raczej sie znacie, wiec ona będzie wiedzieć dokładnie co i jak.
Marcelibu - tak jak pisałam, przepraszam, ale naprawde to połączenie mi najlepiej pasuje, i niestety nie bede w W-wie. Ale liczę na to, że niebawem to nadrobimy![]()
Pogubiłam sie, co jeszcze i komu miałam napisać![]()
Poza tym, że tu widze sama smarkateria przesiaduje, niektorzy nawet bez dowoduJa mam juz półtora roku
kalair pisze:Matko, z kim ja się zadaję!?Z dziadkami jakimiś..
DOBREJ FEMCIU I BK!
skaskaNH pisze:Co za małolaty rozwydrzone - zamiast spać grzecznie, bo juz dawno po bajce, to siedzą po nocach i jeszcze porządnych ludzi od staruchów wyzywają
CoToMa pisze:A ja witam. Pomiędzy trzecim drinkiem a czwartym.
Muszę się znieczulić przed jutrzejszym zabiegiem Kajtka...
Czyżbym coś niejasno napisała? Czy też szanowna MZ-tka ma problemy z rozumieniem czytanego tekstu?Femka pisze:skaskaNH pisze:Co za małolaty rozwydrzone - zamiast spać grzecznie, bo juz dawno po bajce, to siedzą po nocach i jeszcze porządnych ludzi od staruchów wyzywają
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:A ja witam. Pomiędzy trzecim drinkiem a czwartym.
Muszę się znieczulić przed jutrzejszym zabiegiem Kajtka...
też sobie naleję
napisz, co u weta dzisiaj
skaskaNH pisze:Czyżbym coś niejasno napisała? Czy też szanowna MZ-tka ma problemy z rozumieniem czytanego tekstu?Femka pisze:skaskaNH pisze:Co za małolaty rozwydrzone - zamiast spać grzecznie, bo juz dawno po bajce, to siedzą po nocach i jeszcze porządnych ludzi od staruchów wyzywają
![]()
![]()
![]()
![]()
skaskaNH pisze:Femka pisze:
Mztka ma problem z przyporządkowaniem tekstu do autorki
Aa, z wnioskowaniem logicznym, znaczy sieTo może jednak już sobie nie nalewaj?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 48 gości