Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cassidy pisze:maggia pisze:Dzień Dobry!![]()
Czyli Mikuś zachowuje sięjak mój TŻ.
A Twój TŻ śpi na telewizorze ?
catawba pisze:A tak mi się przypomniało, że w niedzielę byłam obok Twojego bloku Madziu![]()
zakupy mnie aż tam zagoniły
cassidy pisze:catawba pisze:A tak mi się przypomniało, że w niedzielę byłam obok Twojego bloku Madziu![]()
I nie przyszłaś ?
catawba pisze:cassidy pisze:catawba pisze:A tak mi się przypomniało, że w niedzielę byłam obok Twojego bloku Madziu![]()
I nie przyszłaś ?
Uwierz, że myślałam o tym..![]()
tylko, że byliśmy tam przez przypadek, a musieliśmy lecieć do Browaru po prezenty. Tż usiłował mi coś kupićostatnia szansa w sumie... a do Plazy nie chciał iść..
a że jego czas wolny jest bardzo ograniczony, musiał wracać na karmienie koni, to nie było czasu wpadać w odwiedziny
Bry!!!
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:catawba pisze:A tak mi się przypomniało, że w niedzielę byłam obok Twojego bloku Madziu![]()
I nie przyszłaś ?
Uwierz, że myślałam o tym..![]()
tylko, że byliśmy tam przez przypadek, a musieliśmy lecieć do Browaru po prezenty. Tż usiłował mi coś kupićostatnia szansa w sumie... a do Plazy nie chciał iść..
a że jego czas wolny jest bardzo ograniczony, musiał wracać na karmienie koni, to nie było czasu wpadać w odwiedziny
Bry!!!
Następnym razem daj znać, że jedziesz.. to jakąś kawusię przygotuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 235 gości