hej Bubor wieczorkiem!
Kropcia cudna! Buźki dla obu kociaczków!
Hmmmmm...Co te koty widzą w tych kolumnach...?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
hej Bubor wieczorkiem!
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie w nowym watku, jak zwykle ostatniaI nie zdążylam na setke, buu
Witajcie szylkrecie i bajeczko cudna
Mosiuniu, tam gdzies jest seteczka jeszcze. Nie płacz, kiedyś będzie następna! (myślę!)
. I witaj w nowym wąteczku!
Lafinka się kłania!-dla Ciebie i plaskatków do podziału.
jak zobaczylam Lafinke to przestalam plakac.Tak pieknie spi a plaskate w drugim pokoju czekaja na JJ, maja zegarkiw d..pkach
No widzisz! Nie ma co płakać!![]()
Hi, hi... Jak powiedziałam mojemu JJ , o Twoim, że był na koncercie tych jeżozwierzy, i powiedział, o nich -,bogowie!'!, to mój tylko popatrzył, i mówi z satysfakcją-a widzisz!?. Też coś...
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie w nowym watku, jak zwykle ostatniaI nie zdążylam na setke, buu
Mosiuniu, tam gdzies jest seteczka jeszcze. Nie płacz, kiedyś będzie następna! (myślę!)
jak zobaczylam Lafinke to przestalam plakac.Tak pieknie spi a plaskate w drugim pokoju czekaja na JJ, maja zegarkiw d..pkach
Hi, hi... Jak powiedziałam mojemu JJ , o Twoim, że był na koncercie tych jeżozwierzy, i powiedział, o nich -,bogowie!'!, to mój tylko popatrzył, i mówi z satysfakcją-a widzisz!?. Też coś...
No wlasnie, tez cos![]()
bubor pisze:kalair pisze:
hej Bubor wieczorkiem!
Sam niewiem Kalair ale zauważyłem że i Twoje pannice lubią na nich zalegać
Uwazaj bo moj np JJ podczytuje sobie miau w pracykalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie w nowym watku, jak zwykle ostatniaI nie zdążylam na setke, buu
No wlasnie, tez cos![]()
![]()
Dziwni jacyś....Jeżozwierzami sie zachwycać..
moś pisze:Uwazaj bo moj np JJ podczytuje sobie miau w pracykalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie w nowym watku, jak zwykle ostatniaI nie zdążylam na setke, buu
No wlasnie, tez cos![]()
![]()
Dziwni jacyś....Jeżozwierzami sie zachwycać..
moś pisze:Tak jakbyJj wyszukuje co ja tam o nim wypisuje i czasami jest dumny
nie powiem
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:...bry... Kretuchny!
..bry.. Dorotko i Gusiu-Rasiu w kolejnej części!![]()
![]()
Dla Was też Lafinka Szafowa, jednak zainteresowana sufitem...Nie wiem, czemu..Chyba coś tam zwisa-
Dziekujemy za pieknego nietoperka!
Netoperek, to właśnie może gdzieś tam zwisa...
Zeby tylko nie wkrecil sie Lafi we wlosy
Za dużo to ich nie ma... To znaczy, o długość bardziej mi chodzi..
Napracowalby sie biedny nietoperek
Ja tam sądzę , że by się dużo bardziej napracował, np. przy takim Gusiu....
Ja nie draznie nietoperkow.
Ja jestem bardzo grzeczny.
Duza ma zapalenie krtani,
temp. 39 st. Nie mowi, tylko
skrzeczy. Nawet nie moze
na mnie krzyknac.
Za to moze mi do uszka
szeptac mile rzeczy.
Mru rozleniwiony
Gusiu! Ale masz fajnie, jak nikt na Ciebie nie krzyczy! Bo my to dziś usłyszałyśmy, że gnojki małe jesteśmy!!Cokolwiek to znaczy...
![]()
Duża od Gusia! Może Ty jednak się wylecz? Co? Bo to smutne jednak, jak tak długo nikt nie krzyczy... Takie....nienaturalne!
Iris i Lafi
Nie ma dymu bez ognia![]()
A co zrobilyscie?
Na mnie Duza nakrzyczala szeptem![]()
Mru spokojny
Hmmm...No nic takiego...Bardzo szybko biegałyśmy.. Wszędzie. A Duży spał po nocy. Trudno! Kto to widział w dzień spać! A tak fajnie się po takich górkach biega!
Iri Lafi-Bardzo Grzeczne Szylkretki!
kalair pisze:moś pisze:Tak jakbyJj wyszukuje co ja tam o nim wypisuje i czasami jest dumny
nie powiem
No teraz ja powiem-a widzisz!. Wiesz, ta męska duma...
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:...bry... Kretuchny!
..bry.. Dorotko i Gusiu-Rasiu w kolejnej części!![]()
![]()
Dla Was też Lafinka Szafowa, jednak zainteresowana sufitem...Nie wiem, czemu..Chyba coś tam zwisa-
Dziekujemy za pieknego nietoperka!
Netoperek, to właśnie może gdzieś tam zwisa...
Zeby tylko nie wkrecil sie Lafi we wlosy
Za dużo to ich nie ma... To znaczy, o długość bardziej mi chodzi..
Napracowalby sie biedny nietoperek
Ja tam sądzę , że by się dużo bardziej napracował, np. przy takim Gusiu....
Ja nie draznie nietoperkow.
Ja jestem bardzo grzeczny.
Duza ma zapalenie krtani,
temp. 39 st. Nie mowi, tylko
skrzeczy. Nawet nie moze
na mnie krzyknac.
Za to moze mi do uszka
szeptac mile rzeczy.
Mru rozleniwiony
Gusiu! Ale masz fajnie, jak nikt na Ciebie nie krzyczy! Bo my to dziś usłyszałyśmy, że gnojki małe jesteśmy!!Cokolwiek to znaczy...
![]()
Duża od Gusia! Może Ty jednak się wylecz? Co? Bo to smutne jednak, jak tak długo nikt nie krzyczy... Takie....nienaturalne!
Iris i Lafi
Nie ma dymu bez ognia![]()
A co zrobilyscie?
Na mnie Duza nakrzyczala szeptem![]()
Mru spokojny
Hmmm...No nic takiego...Bardzo szybko biegałyśmy.. Wszędzie. A Duży spał po nocy. Trudno! Kto to widział w dzień spać! A tak fajnie się po takich górkach biega!
Iri Lafi-Bardzo Grzeczne Szylkretki!
To faktycznie zadne przestepstwo. Niewinnyscie.
Na mnie "nakrzyczala", jak chcialem z Kokodaczka
porozmawiac![]()
Mru niewinny
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Tak jakbyJj wyszukuje co ja tam o nim wypisuje i czasami jest dumny
nie powiem
No teraz ja powiem-a widzisz!. Wiesz, ta męska duma...
Taa, i trzeba ich hodowac, jak kwiatki podlewajac komplementami.. a my niby ta slaba plec co tylko lezec i pachniec
moś pisze:Taaa, Jj mi siedzi za plecami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 43 gości