BANDA KULAWEGO 9 - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU:)))))))))))))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2007 9:49

skaskaNH pisze:A propos śpiewaków:
Mikuś lubi wyć pod drzwiami wejsciowymi :roll: Obawiam sie, ze w koncu ktos wezwie TOZ na interwencje :twisted: A jak chcę spać i zamkne drzwi, to bestia złośliwie siada pod drzwiami mojego pokoju i dalej uskutecznia śpiewy :twisted:

A Pacior od Bechet... Ten to podobno potrafi :mrgreen:

słyszałam :mrgreen:
byłam miło zaskoczona na spotkaniu, że Bechet to nie tylko ładna dziewczyna, ale też nie ma worków pod oczami z niewyspania :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lis 25, 2007 9:49

Femka pisze:
Sihaja pisze:No tak, zapracowałam. A Morfeusz nie ma najpiękniejszego gosu, więc biegam jak najszybciej do tej łazienki, żebyu przestał .... :):):)

a Ty myślisz, że Milusia to druga Maria Callas? :twisted: W dodatku gustuje w nocnych występach :roll:

Ja mam gorzej, mój Myszak gustuje nie tylko w nocnych występach. On występuje całodobowo. A niestety też do światowej czołówki nie należy.
:roll:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lis 25, 2007 9:50

Jeśli chodzi o drzwi wejściowe, to moja Gaja uwielbia skakać na klamkę od nich... Rumor robi taki, że nie wiem, a czynić to upodobała sobie właśnie nocą..... Też się boję o cierpliwość sąsiadów...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie lis 25, 2007 9:52

CoToMa pisze:
Femka pisze:
Sihaja pisze:No tak, zapracowałam. A Morfeusz nie ma najpiękniejszego gosu, więc biegam jak najszybciej do tej łazienki, żebyu przestał .... :):):)

a Ty myślisz, że Milusia to druga Maria Callas? :twisted: W dodatku gustuje w nocnych występach :roll:

Ja mam gorzej, mój Myszak gustuje nie tylko w nocnych występach. On występuje całodobowo. A niestety też do światowej czołówki nie należy.
:roll:

wszystko jasne. One się dogadały jeszcze w schronie, Iwona pomogła i teraz my jesteśmy katowane.
:twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie lis 25, 2007 9:53

Sihaja pisze:Jeśli chodzi o drzwi wejściowe, to moja Gaja uwielbia skakać na klamkę od nich... Rumor robi taki, że nie wiem, a czynić to upodobała sobie właśnie nocą..... Też się boję o cierpliwość sąsiadów...

może wyprowadzaj ją na spacerki, jak Bungo :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie lis 25, 2007 9:55

próbowałam wyprowadzać ją na spacerki, ale ze stresu zgubiła prawie całą sierść. Gdy otworzę jej drzwi, żeby zobaczyła co na klatce schodowej słychać, jak już tak bardzo chce, to wychodzi, siada na wycieraczce i siedzi, boi się dalej wytknąć nosa....

Sihaja

Post » Nie lis 25, 2007 9:57

Sihaja pisze:próbowałam wyprowadzać ją na spacerki, ale ze stresu zgubiła prawie całą sierść. Gdy otworzę jej drzwi, żeby zobaczyła co na klatce schodowej słychać, jak już tak bardzo chce, to wychodzi, siada na wycieraczce i siedzi, boi się dalej wytknąć nosa....

jak każda kobieta: sama nie wie, czego chce :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Nie lis 25, 2007 10:00

Ale sprawdza się to, że i tak najbardziej marudny jest facet... (Morfeusz) :):):)

Sihaja

Post » Nie lis 25, 2007 10:01

No dobra, idę w końcu coś sobie zrobić do jedzenia.... :)

Sihaja

Post » Nie lis 25, 2007 10:04

Sihaja pisze:Ale sprawdza się to, że i tak najbardziej marudny jest facet... (Morfeusz) :):):)

a u mnie jedyny chłopak, Koral, jest najbardziej zaczepny :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lis 25, 2007 10:15

Sihaja pisze: I potem on zaczął oznajmiać, że się wybiera sam, nie musiałam pilnować. Sam dawał znać, że idzie... i tak zostało... :) Dobry chłopak. Chociaż to trochę czasem mnie wkurza, bo on tak ryczy dopóki nie pójdę i nie zobaczę.... :):):)

:ryk:
Marcelibu

Post » Nie lis 25, 2007 10:19

A ja na wyraźne życzenie MZ-tki wklejam foty Bliźniaków, bo mnie po innych wątkach molestuje o nie ;)
Prawda, że kotecki nie mają nadwagi? Prawda? :roll:

Maciek
Obrazek

Misia
Obrazek

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie lis 25, 2007 10:30

skaskaNH pisze: Prawda, że kotecki nie mają nadwagi? Prawda? :roll: ]

Yhyyyy.....Obrazek

skaskaNH pisze:Maciek
Obrazek

Czy to on jest tym ślicznym, "ściupłym inaczej" footrem w środku? Bo ja widzę jeszcze trzy koty, częściowo - dwa po lewej (burasiowe i czarne) i po prawej. Czy ja mogę poprosić o więcej zdjęć, bo z Twojego podpisu nie mogę się dopatrzeć. Poproszę 8) :D .

skaskaNH pisze:Misia
Obrazek

Ciudna!!!!!!!!!! :love:
Marcelibu

Post » Nie lis 25, 2007 10:31

skaskaNH pisze:A ja na wyraźne życzenie MZ-tki wklejam foty Bliźniaków, bo mnie po innych wątkach molestuje o nie ;)

Maciek
Obrazek

Misia
Obrazek

Hm... Jak by Ci to powiedziec... :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lis 25, 2007 10:35

skaskaNH pisze:A ja na wyraźne życzenie MZ-tki wklejam foty Bliźniaków, bo mnie po innych wątkach molestuje o nie ;)

Maciek
Obrazek

Misia
Obrazek

Czy ktoś widzi nadwagę?
Przecież one zagłodzone som. Wszystkie żebra im widać!
:ryk: :ryk: :ryk:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]