Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Femka zostawiła komputer w pracy.
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Femka zostawiła komputer w pracy.
OK,
ale np. co Miluska to powinna komus dac znac...
To samo powiedziała mi przed chwilką EwaMarcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Femka zostawiła komputer w pracy.
OK,
ale np. co Miluska to powinna komus dac znac...
Nie mogłam wejść na Miau i zadzwoniłam do Femki, czy ma tak samo. Przy okazji zapytałam, oczywiście, o Milusię. W skrócie: po szczepieniu odnowił się KK i coś w uszkach (gość), nic złego się dzieje - pewnie o to Dorotko Tobie chodziło
. Do oczek antybiotyk w kropelkach i środki na wzmocnienie ogólnie.
Adrianapl pisze:zosia&ziemowit pisze:iwcia pisze:Femka chciała mi wcisnąć Milusie
i nie wzięłaś??![]()
![]()
![]()
Benni pisze:Dobry wieczór.
Weszłam tylko się przywitać, zwłaszcza że to III już część.
Za Milusię kciuki, a resztę doczytam kiedy indziej - zmykam spać.
Wykończonam do cna, nerwy mnie już zjadły - gazem do domu z pracy bo coś się stało, jazda karetką na sygnale do szpitala, pół dnia w tym przybytku i dalej nic nie wiadomo, nerwówka, załatwianie wszystkich papierowych formalności i jednocześnie udzielanie informacji lekarzom, i ściągnąć kartę leczenia z przychodni i wrócić do domu bo nie wzięłam w pośpiechu tego a tego, ale jednocześnie muszę zostać w szpitalu bo trzeba ... i ...i ... - jutro przed pracą znowu najpierw do szpitala. Zwyczajne życie, ale jak na jeden dzień mam dość. Pa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości