czarna.wdowa pisze:melduję się w 2 części
czarna.wdowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miluśkie Zośki tak już mają, moja też kaprysiFemka pisze: Milusia i Zośka z miski wczoraj wyżarły tylko te kawałki wołowiny,które pochodziły z tej drogiej (też kupionej dla mnie).![]()
![]()
![]()
ziemowit pisze:Miluśkie Zośki tak już mają, moja też kaprysiFemka pisze: Milusia i Zośka z miski wczoraj wyżarły tylko te kawałki wołowiny,które pochodziły z tej drogiej (też kupionej dla mnie).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doruniad pisze:Zapomniałam zapytowić, dlaczego koty jedengo człowieka (deklaującego niecierpiela kociego) oblezą, tulą się, barankują, a innego (zdeklarowanego wielbiciela kociego) omijają z daleka??
No dobra koniec pytań na dziś.....chyba
Femka pisze:Dorota pisze:Femko, a co Szczypiory swietuja?
Setke?
jasne, że setkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Femko, a co Szczypiory swietuja?
Setke?
jasne, że setkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To po poludniu wolowinowy torcik?
grożę, że pójdzie na sosFemka pisze:i jak sobie radzisz?ziemowit pisze:Miluśkie Zośki tak już mają, moja też kaprysiFemka pisze: Milusia i Zośka z miski wczoraj wyżarły tylko te kawałki wołowiny,które pochodziły z tej drogiej (też kupionej dla mnie).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pytam,bo mnie przyszedł do głowy tylko dobrze naostrzony nóż
rodzynek się poczuł zaszycony (czy zaszytowany?Femka pisze:witam RODZYNKA ZIEMOWITA![]()
Dorota pisze:Ojejej...
Znam to uczucie, znam
Dorota pisze:Ojejej...
Znam to uczucie, znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości