Femka pisze:noooooo chyba żartujesz. po co mi takie koty nieroby i pasibrzuchy? tylko człowiek pieniądze wydaje i nic z tego nie ma.
NIE MA MOWY

Moje to najlepiej znają się na kuchni

Moderator: Estraven
Femka pisze:noooooo chyba żartujesz. po co mi takie koty nieroby i pasibrzuchy? tylko człowiek pieniądze wydaje i nic z tego nie ma.
NIE MA MOWY
iwona_35 pisze:Femka pisze:noooooo chyba żartujesz. po co mi takie koty nieroby i pasibrzuchy? tylko człowiek pieniądze wydaje i nic z tego nie ma.
NIE MA MOWY
![]()
![]()
![]()
pasożyty
Moje to najlepiej znają się na kuchni
Femka pisze:jeszcze pytanie:
widzę, że Milusia wchodzi do kuwety, ale nie robi siusiu, albo robi nie zawsze. Niestety, nie udało mi się podpatrzeć, czy siada nisko, czy podnosi przy tym pupkę.
Moja Femcia nigdy u mnie rui nie miałą i nie wiem, czy takie zachowania należy kłaść na karb ruikowych czy powinnam podejrzewać zapalenie pęcherza. Wetce o tym nie mówiłam, bo Milusia dopiero dzisiaj robi podchody do toalety kociej.
CoToMa pisze:Femka pisze:jeszcze pytanie:
widzę, że Milusia wchodzi do kuwety, ale nie robi siusiu, albo robi nie zawsze. Niestety, nie udało mi się podpatrzeć, czy siada nisko, czy podnosi przy tym pupkę.
Moja Femcia nigdy u mnie rui nie miałą i nie wiem, czy takie zachowania należy kłaść na karb ruikowych czy powinnam podejrzewać zapalenie pęcherza. Wetce o tym nie mówiłam, bo Milusia dopiero dzisiaj robi podchody do toalety kociej.
bettysolo pisze:a ja dopiero dzisiaj tutaj trafiłam i nawet nie wiedziałam ze nasza Milusia
wywróciła swoje zycie do góry nogami
Mała1 pisze:ja też kciuki za zdrówko![]()
jedyne co mogę powiedzieć,a co moze Cię pocieszy, to to,że nie widziałam w schronie, ani jednego wyłysiałego kotka.
Więc na brak grzyba szansa jest spora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 166 gości