TyMa pisze:No, widzisz, jak szybko się uczysz?
czy to aby napewno nauka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:50m2 - dwoje wiecznie latających dużych, 6 rezydentów i 6 tymczasowych, kolorystyczna równowaga, totalny brak rozsadku, pełna harmonia i zero kurzu :lol:
Femka pisze:Dziewczyny, jak czytam Wasze relacje, to wiem jedno: u mnie straszne pustki na 40 metrach: 4 ogony to jakby żadnego nie było
aamms pisze:Femka pisze:Dziewczyny, jak czytam Wasze relacje, to wiem jedno: u mnie straszne pustki na 40 metrach: 4 ogony to jakby żadnego nie było
Femka pisze:aamms pisze:Femka pisze:Dziewczyny, jak czytam Wasze relacje, to wiem jedno: u mnie straszne pustki na 40 metrach: 4 ogony to jakby żadnego nie było
[b]Jest na to rada..![]()
Dokoć się..
NIGDY W ŻYCIU
aamms pisze:Femka pisze:aamms pisze:Femka pisze:Dziewczyny, jak czytam Wasze relacje, to wiem jedno: u mnie straszne pustki na 40 metrach: 4 ogony to jakby żadnego nie było
Jest na to rada..![]()
Dokoć się..
NIGDY W ŻYCIU
Poczekamy.. zobaczymy..
Ayane pisze:ja mam 38m2 i tylko dwa koty plus ja i TŻ i od ponad miesiąca bije się z myślą o dokoceniu (jednym z moich własnych kontrargumentów jest właśnie zbyt małe mieszkanie) i jak was czytam... to już lepiej nic nie będę pisała, zamilkne i spuszcze pokornie głowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 46 gości