jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Miau Lusiu, co tak nieśmiało miauczysz?
Sabcia
Bo już nie mam siły na śmiało
Dlaczego Lusiu? Źle się czujesz?![]()
Sabcia
Nie, Ciociu. Ale nikt na mnie nie zwraca uwagi w domu, więc mi się odniechciewa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Miau Lusiu, co tak nieśmiało miauczysz?
Sabcia
Bo już nie mam siły na śmiało
Dlaczego Lusiu? Źle się czujesz?![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Ależ Lusiu, przecież wszyscy Cię kochają! I zostałaś Vicemiss Miau! To jak nikt nie zwraca na Ciebie uwagi?![]()
![]()
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ależ Lusiu, przecież wszyscy Cię kochają! I zostałaś Vicemiss Miau! To jak nikt nie zwraca na Ciebie uwagi?![]()
![]()
![]()
Sabcia
Masz rację, Sabciu... To tylko foondacyjne Ciocie bardziej się troszczą o Kolumba. Pewnie dlatego, że jest chory
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ależ Lusiu, przecież wszyscy Cię kochają! I zostałaś Vicemiss Miau! To jak nikt nie zwraca na Ciebie uwagi?![]()
![]()
![]()
Sabcia
Masz rację, Sabciu... To tylko foondacyjne Ciocie bardziej się troszczą o Kolumba. Pewnie dlatego, że jest chory
No właśnie Lusiu. Bardzo mądrze to napisałaś. Jak kotek jest chory, to Duzi nad nim bardziej skaczą. Ale chyba lepiej być zdrowym![]()
Sabcia chora
jolabuk5 pisze:A lepiej się czujesz Kolumbolku?
Sabcia
MB&Ofelia pisze:lusia dlaczemu zrobiałaś kupalka na łóżeczko?![]()
książniczka ofelja zdumiona
Hannah12 pisze:Mary, uwierzysz, jutro mija 9 lat od śmierc Jafci, już 9 lat. Kiedy to minęło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 49 gości