Ja jak robiłam testy to żadna alergia mi nie wyszła. Na nic null. Symukant i tyle że mnie

Będziesz robić odczulanie?
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Moderator: Estraven

PixieDixie pisze:O mamo. Alergia na koty to ci heca.
Ja jak robiłam testy to żadna alergia mi nie wyszła. Na nic null. Symukant i tyle że mnie
Będziesz robić odczulanie?
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MB&Ofelia pisze:Jak już to raczej inną ślinę. Bo podobno alergia nie jest "na sierść" tylko na ślinę kotów, za pośrednictwem sierści wylizanej ozorkiem.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:zmienie temat, na ludzki
Dostalam skierowanie do laryngologa. PILNE!
Pani doktor powiedziała gdzie do jakej przychodni iść. Jak mam na pilne mają w ciągu 7 dni mnie obowiązek przyjąć.
Przyjmą w maju 2020Na PILNE.
To jest cyrk na kółkach. Ale z systemem nie bede walczyć. Choć lekarka powiedziała ze jak mnie nie przyjmą to mam to zgłosić do NFZ
Moli25 pisze:Pilnie to Ty zgłoś to do NFZ
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Nie odczulam się.MonikaMroz pisze:zmienie temat, na ludzki
Pani doktor powiedziała gdzie do jakej przychodni iść. Jak mam na pilne mają w ciągu 7 dni mnie obowiązek przyjąć.
To jest cyrk na kółkach. Ale z systemem nie bede walczyć. Choć lekarka powiedziała ze jak mnie nie przyjmą to mam to zgłosić do NFZ

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:zmienie temat, na ludzki
a nie pilne to na kiedy?
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:zmienie temat, na ludzki
a nie pilne to na kiedy?
o to nie pytałam
W innej przychodni gdzie nasza kolezanka forumowa pracuje mieli termin już na 01.08
Gosiagosia pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:zmienie temat, na ludzki
a nie pilne to na kiedy?
o to nie pytałam
W innej przychodni gdzie nasza kolezanka forumowa pracuje mieli termin już na 01.08
Niestety terminy czasami powalają, najgorzej jest w przychodniach przyszpitalnych.
No cóż NFZ działa na niekorzyść pacjentów i ma ich w czarnej d...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości