A to najnowsze zdjęcia Melki. Pochwalę się, a co! Maleńka kocinka z uporem maniaka próbuje się wpasować do kartoników - im mniejszy tym lepiej - udając, że wystające doopsko wcale do niej nie należy
Funia,
koniecznie wyślij Melasię w pudełko na konkurs smieszne zdjęcie, dzis ostatni termin.
i powiedz Lucynce żeby wampirka wysłała, co na to zdjecie patrzę to mi się micha cieszy
odsztalcacz pudel w czasie udanej inwacji funia, ile ta kruszynka wazy? ale tak serio si pytam, bo moze ona np jest drobna tylko ma takie proporcje.. pierwszy raz tak dorodnego kota widze frecka to przy niej bedzie jak sztuczna mysz wygladac..
Właśnie mnie drapnęła w tyłek. Chyba czegoś chce. Jako posłuszna niewolnica, idę sprawdzić, czy miseczki puste, czy też może królewnie bawić się zachciało
Ja tam wagi reperować nie musze, kot dokladnie był ważony, jak leki dostawał Nie bójmy się powiedzieć prawdy: Czika jest gruby i tyle! Melka zaś ma duuużo skóry na brzuchu i przez to tak wygląda
a byla wazona na glodno czy po jedzonku?;) bo wiecie jak po jedzonku to ja jestem sklonna uwierzyc ze ona sama w sobie to i 4 nie wazy.. moja gita jak sie nawciska suchej karmy, to nawet weterynarze mi zaczynaja wciskac ze ciezarna kotka ostatnio nawet fote robilam przed sniadaniem i po, zeby pokazac wetowi w razie czego, zeby sobie porownal i nie gadal mi glupot..