Kazdy pewnie był i wie jak wyglada, ale najważniejsze to to ze spotkałam takiego miziaka

Pod wielka krokwia takie cuda chodza, sa głaskane i maja pełne miski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
a niby dlaczego? takie nie ładne? zima się zbliża to będzie cieplej
MalgWroclaw pisze:Był taki wątek na miau z zakopiańskimi biedami kocimi, ale go nie widzę.
Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Był taki wątek na miau z zakopiańskimi biedami kocimi, ale go nie widzę.
Dzien dobry wszystkim![]()
Dzis pobilismy chyba swoj rekord, zrobilismy 29 km na pieszo. Nóg nie czujewymiękłam dzis kompletnie, oczywiscie dzisiejszym celem było Morskie Oko, cel wielu turystów, ale nie wiele daje rade
![]()
Śmiać mi sie chce z paniusiek które na obcasach, lub z torbkami sie wybierają w góry![]()
Pogode mamy idealna
Wiesz Małgosiu, szukam kotów w Zakopanem ale naprawdę tylko jednego widziałam. Zawsze w plecaku mam jedzenie dla kotów, ale ich tu nie widzę.
Najbardziej szkoda mi koni, które wożą tych durnowatych turystów do morskiego oka, bo im sie dupy nie chce ruszyć, po Zakopanem w kolko... Masakra jak mnie to denerwuje,wiem ze konie służą poniekąd do pracy, ale NIE do ciągnięcia turystów
Moli25 pisze:Z całym szacunkiem do Krakowiakow, Wrocław jest ładniejszy![]()
oczywiscie Rynek jest cudowny, sukiennice, Wawel ale moje serce należy do Wrocławia
![]()
Spacerowalismy dzis z 6 godzin, nogi to wiecie gdzie mi wchodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości