aannee99 pisze:Hej heeeej
Banerek nowy,prawda?![]()
Teraz chociaż widać pieseczki

Moderator: Estraven
aannee99 pisze:Hej heeeej
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Hej heeeej
Teraz chociaż widać pieseczki
klaudiafj pisze:Ja tam nie byłam, ale bardzo mi się to skojarzyło z tymTeraz chyba taka moda, żeby robić zamki w koralowych kolorach
mir.ka pisze:Tofik łobuz znowu coś sobie zrobił w tę swoją kulawą łapkę i kuleje, choć jak się na niego patrzy to udaje ,że mu nic nie jest i może skakać.
Zapisałam futra na badania krwi do weta, jedziemy we wtorek rano z Kają, Rudzią i Tofikiem. Trzeba je głodzić to lepiej załatwić to za jednym razem. Kaii chcę sprawdzić potas, a rude tak kontrolnie bo kocur chudy, a Rudzia będzie juz miała 7 lat. Zdarza im się nieraz pawikować i lepiej wiedzieć czy nic im nie dolega. Tofik powinien mieć też szczepienie, a Rudzi termin za 2 tygodnie. Trochę mnie to skrobnie p kieszeni, ale nie ma wyjścia.
Miraclle pisze:mir.ka pisze:Tofik łobuz znowu coś sobie zrobił w tę swoją kulawą łapkę i kuleje, choć jak się na niego patrzy to udaje ,że mu nic nie jest i może skakać.
Zapisałam futra na badania krwi do weta, jedziemy we wtorek rano z Kają, Rudzią i Tofikiem. Trzeba je głodzić to lepiej załatwić to za jednym razem. Kaii chcę sprawdzić potas, a rude tak kontrolnie bo kocur chudy, a Rudzia będzie juz miała 7 lat. Zdarza im się nieraz pawikować i lepiej wiedzieć czy nic im nie dolega. Tofik powinien mieć też szczepienie, a Rudzi termin za 2 tygodnie. Trochę mnie to skrobnie p kieszeni, ale nie ma wyjścia.
Toficzek Kochany nie chce martwić Dużej![]()
![]()
![]()
Będziemy mocno trzymać![]()
![]()
![]()
![]()
za badania.
Masz rację Mireczko lepiej zbadać wszystkie za jednym razem, bo i tak musisz głodzić cały zwierzyniec![]()
U mnie jest podobnie wolę zabrać obu chłopców jednocześnie na badania jak i tak są głodzeni.
mir.ka pisze:
od której im nie dajesz jeść, bo nie zapytałam weta?
najgorzej to będzie z Tofikiem, nie wiem jak to przeżyjemy, bo on zaraz jak tylko wstanę dostaje jeść, inaczej nie mozna z nim wytrzymać
Miraclle pisze:mir.ka pisze:
od której im nie dajesz jeść, bo nie zapytałam weta?
najgorzej to będzie z Tofikiem, nie wiem jak to przeżyjemy, bo on zaraz jak tylko wstanę dostaje jeść, inaczej nie mozna z nim wytrzymać
Zależy na którą jedziemy ale tak z 10h na głodzie muszą być.
Ostatnio jak jechałam na 9 to o 22:30 pochowałam miski.
Z Tofisiem też mam najgorzej bo lubi w nocy jeść. Za to rano jest grzeczny. Kubuś może w nocy nie jeść ale jak tylko wstanie musi być jedzenie, bo inaczej goni domowników
klaudiafj pisze:U mnie też jest dramat jak nie ma jedzenia - Kitul wyje całą noc, to jest koszmar, więc niestety oszukuję i daje jej parę kulek - wet nie wie jaki to terrorystaale potem się przyznaje, że nie całkiem są na czczo. Też chce iść, może w tym tyg się zmobilizuje z obiema. Marysia jeszcze nie miała badania krwi.
klaudiafj pisze:Ja bym dała jeszcze do 24, możesz dać spokojnie, ale np mniejNie tak żeby się najadły jak bąki
U mnie koszt badań za dwa koty to 300 zł - sama morfologia rozszerzona. Moja wetka ma kosmiczne ceny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 582 gości