Mayken pisze:Przepraszamze tak panikuje ale kot na mnie spi, nie moge sie ruszyc i czytam forum znajdujac z Felku jakieś 'ale' co chwile
Całkiem normalny objaw u świeżo zakoconych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mayken pisze:Przepraszamze tak panikuje ale kot na mnie spi, nie moge sie ruszyc i czytam forum znajdujac z Felku jakieś 'ale' co chwile
ewar pisze:Mokra karma składa się głównie z wody,
ewar pisze:Mokra karma składa się głównie z wody, no może przesadziłam, ale koty nie muszą tyle pić.Wiesz, zauważyła, że koty chętnie piją wodę z niebieskich miseczek.To wydaje się dziwne, ale tak jest.Podobno rozróżniają niebieski kolor.Coś w tym chyba jest.
Mayken pisze:Właśnie zaniosłam Starej jego ręczniczek z transporterka, leżała na nim i wąchała go - później zaniosłam jego wędkę, wąchała i bawiła się.
Teraz oddałam mu wędkę i mały sprawdza kto ją tykał.Mały czuje się coraz pewniej, chętnie by pozwiedzał resztę domu...
Może się uda z drzwiami jakoś - chociaż myślałam też o większym transporterku i schowaniu go tam na czas spotkania, żeby mogła go obwąchać ale nie wiem :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości