Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:och, no, już.
Melinda nienażarty potwór
postanowione, we wtorek jak tylko wypłata będzie na koncie zamawiamy felini complete, olej z łososia kupiłam za wygraną w MP i będzie barfik. Nuri zje bo wołowinkę wciąga nosem, Meli się przestawi tylko jej trzeba drobniej kroić. Bo zbankrutuję inaczej
MamaMeli pisze:właśnie przyjaciółka (ta od dwóch ośmiokilowych bawołów) próbuje mnie przekonać że surowego nie wolno dawać bo robaki będą a kot będzie agresywny.
próbuję wypoziomować dyskusję że każdy karmi jak chce (bo bym musiała jej wyliczyć kilogramy szynki i pieczeni i wszystkiego innego co poza suchą karmą jedzą jej koty)....
magdar77 pisze:MamaMeli pisze:właśnie przyjaciółka (ta od dwóch ośmiokilowych bawołów) próbuje mnie przekonać że surowego nie wolno dawać bo robaki będą a kot będzie agresywny.
próbuję wypoziomować dyskusję że każdy karmi jak chce (bo bym musiała jej wyliczyć kilogramy szynki i pieczeni i wszystkiego innego co poza suchą karmą jedzą jej koty)....
O mnie mówisz?![]()
![]()
Mokate jest potwierdzeniem tej teorii. Jak zobaczył Kubę to agresywnie walnął kubkiem o podłogęA robaki mu uszami wychodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 187 gości