♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 27, 2014 20:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

podoba mi się jak upinasz włosy , a kotełki cudne :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob wrz 27, 2014 21:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Ale grzeczna Meli!

Ofelii to ja prawie co dzień czyszczę oczka wacikiem, niestety trochę ropki jej się zbiera :|
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob wrz 27, 2014 21:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

grzeczna? akurat krótko siedziała bo ją przekładałam żeby było ją widać :D normalnie tak jak dzidzia to godzinami....

Kubuś :oops: to jeszcze wczorajsze upięcie z baletu, tylko koczek rozpuściłam i zostały warkocze :oops:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob wrz 27, 2014 21:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Jaka grzeczna Melisia! U mnie jest darcie japy i kopanie łapami.
A Arielka śliczna :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob wrz 27, 2014 21:18 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

och, no, już.

Melinda nienażarty potwór :roll:

postanowione, we wtorek jak tylko wypłata będzie na koncie zamawiamy felini complete, olej z łososia kupiłam za wygraną w MP i będzie barfik. Nuri zje bo wołowinkę wciąga nosem, Meli się przestawi tylko jej trzeba drobniej kroić. Bo zbankrutuję inaczej :roll:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob wrz 27, 2014 21:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:och, no, już.

Melinda nienażarty potwór :roll:

postanowione, we wtorek jak tylko wypłata będzie na koncie zamawiamy felini complete, olej z łososia kupiłam za wygraną w MP i będzie barfik. Nuri zje bo wołowinkę wciąga nosem, Meli się przestawi tylko jej trzeba drobniej kroić. Bo zbankrutuję inaczej :roll:

Znam to. Gdyby Moki nie jadł mięsa zbierałabym datki pod kościołem. Zen je mało, więc je dobrze. Puszka Power of Nature 12 zł. + sosiki z rossmana coby ukryć "dobrość" karmy :roll: .
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob wrz 27, 2014 21:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

właśnie przyjaciółka (ta od dwóch ośmiokilowych bawołów) próbuje mnie przekonać że surowego nie wolno dawać bo robaki będą a kot będzie agresywny. :roll:
próbuję wypoziomować dyskusję że każdy karmi jak chce (bo bym musiała jej wyliczyć kilogramy szynki i pieczeni i wszystkiego innego co poza suchą karmą jedzą jej koty)....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob wrz 27, 2014 22:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:właśnie przyjaciółka (ta od dwóch ośmiokilowych bawołów) próbuje mnie przekonać że surowego nie wolno dawać bo robaki będą a kot będzie agresywny. :roll:
próbuję wypoziomować dyskusję że każdy karmi jak chce (bo bym musiała jej wyliczyć kilogramy szynki i pieczeni i wszystkiego innego co poza suchą karmą jedzą jej koty)....

O mnie mówisz? 8O :mrgreen:
Mokate jest potwierdzeniem tej teorii. Jak zobaczył Kubę to agresywnie walnął kubkiem o podłogę :ryk: A robaki mu uszami wychodzą ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob wrz 27, 2014 22:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:właśnie przyjaciółka (ta od dwóch ośmiokilowych bawołów) próbuje mnie przekonać że surowego nie wolno dawać bo robaki będą a kot będzie agresywny. :roll:

O mnie mówisz? 8O :mrgreen:
Mokate jest potwierdzeniem tej teorii. Jak zobaczył Kubę to agresywnie walnął kubkiem o podłogę :ryk: A robaki mu uszami wychodzą ;)

nie, o tej z Katowic. I jeszcze mnie wyzywa od uparciuchów :mrgreen: ale się nie daję, powiedziałam że każdy karmi jak chce byle kotek zdrowy był i tyle...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob wrz 27, 2014 22:17 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Nie ma łagodniejszego kota niż Moki. I bardziej tchórzliwego. Je niemal wyłącznie surowe mięso. Nie ma robaków. Po mega zarobaczeniu Zena odrobaczyłam obu - Zen masakra, Moki nic w kupie nie było. Moki nie wymiotuje, nie choruje, nie linieje. Ktoś kto mówi, że kot nie powinien jeść mięsa, w poprzednim życiu był myszą ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob wrz 27, 2014 22:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

nie no, jej koty jedzą mięso. pieczone, gotowane, smażone, przyprawione, konserwowane nie wiadomo czym w postaci wędliny.... :roll:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob wrz 27, 2014 22:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Hej, dotarliśmy :1luvu:

Mam nadzieję, że u Ciebie feliway się sprawdzi. U nas niestety nie działał. Ale to pewnie tak, jak ze wszystkim: jedni coś polecają, inni odradzają. Mam nadzieję, że Twoim kotałkom pomoże.

Śliczne filmiki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 27, 2014 22:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Milenko, gdyby nie ta wygrana to bym w niego nie inwestowała, ale nie opłacało mi się wziąć karmy bo ciężką paczkę wysyłać tutaj kosztowałoby majątek. Wzięłam feliwaya, olej z łososia i smaczki, razem wszystko waży pół kilo...

Meli jest dzisiaj taaaaką pieszczosią... postanowiła spać na mnie, i taka jest kochana, wtulona, ufna... :1luvu:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie wrz 28, 2014 9:43 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Obrazek

nowy dzień, miziamy dalej....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie wrz 28, 2014 9:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

A co jakieś święto, żeby mizianek nie było?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]