Może kiedyś się uda

Ja tam na tym południu taka samotna się czuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Gdy już obleźliśmy całe zoo, moje sandały były przemoknięte do nitki, bo koło 12 rozpadało się jeszcze bardziej. Nic to, chlupiąc wodą w butach poczekaliśmy na tramwaj
Rilla07 pisze:Też bym chciała Was wszystkich poznać![]()
Może kiedyś się uda![]()
magdar77 pisze:Spilett pisze:Gdy już obleźliśmy całe zoo, moje sandały były przemoknięte do nitki, bo koło 12 rozpadało się jeszcze bardziej. Nic to, chlupiąc wodą w butach poczekaliśmy na tramwaj
No nie żebym Kuby broniła, bo jest podpadnięty, ale jakby ktoś miał włączone wibracje w telefonie to mógłby wysuszyć się i ogrzać i napić herbatki i zjeść obiad 5 minut spacerkiem od ZOO
Rilla07 pisze:Też bym chciała Was wszystkich poznać![]()
Może kiedyś się uda![]()
Ja tam na tym południu taka samotna się czuję :ryk:
vanesia1 pisze:Rilla07 pisze:Też bym chciała Was wszystkich poznać![]()
Może kiedyś się uda![]()
Siostro! Ja też z południa!
Spilett pisze:W ogóle to nie kłócić mi się, tylko za 2 tygodnie do Wrocka wbijać i do zoo! Oferuję oprowadzanie
Blodka pisze:Spilett pisze:W ogóle to nie kłócić mi się, tylko za 2 tygodnie do Wrocka wbijać i do zoo! Oferuję oprowadzanie
Kici Kici..Taś Taś...Do lwa k%$^&a???!!!! Do lwa???!!!!![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:I melduję, że mała Puszynka już w domkuU Agusi, której 1000000000 krotnie dziękuję za opiekę, próbowała zeżreć ręcznik papierowy i w ogóle była jakaś nadaktywna, w autobusie dobierała się do transporterka, a teraz buszuje w klatce. Takoż Śnieżek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 36 gości