Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nelka83 pisze:Sarah DeMonique, właśnie miałam do Ciebie napisać abyś się wypowiedziała bo wiem, że u Ciebie podobna sytuacja, ale mnie ubiegłaś![]()
Dzięki
Sarah DeMonique pisze:nelka83 pisze:Sarah DeMonique, właśnie miałam do Ciebie napisać abyś się wypowiedziała bo wiem, że u Ciebie podobna sytuacja, ale mnie ubiegłaś![]()
Dzięki
bo ja podczytuję![]()
![]()
![]()
i kciuki trzymam
![]()
![]()
ewar pisze:Obroże są też w sklepach zoologicznych, ale można spróbować poszperać w necie.Czasem różnica w cenie jest ogromna.Ja ich nie stosowałam nigdy, ale znajoma kupowała dla psa, cena zależała też od długości.U kotów to chyba nie ma znaczenia.
Sarah DeMonique pisze:ewar pisze:Obroże są też w sklepach zoologicznych, ale można spróbować poszperać w necie.Czasem różnica w cenie jest ogromna.Ja ich nie stosowałam nigdy, ale znajoma kupowała dla psa, cena zależała też od długości.U kotów to chyba nie ma znaczenia.
Nie ma. U kotów jest jedna długość i nadmiar obróżki się odcina.Tak jak mówię, u mnie w Krk różnica między sklepem internetowym, a gabinetem weta to 1/6 ceny.
Salem 11 pisze:Dzięki za odpowiedź. Poszperam w necie i zapytam u swojego weta. Jutro będę u niego.Jestem umówiona na usunięcie guza u babci Axi.Trzymajcie kciuki.Zabieg będzie dość trudny ze względu na stan suni.Staruszka jest dość słaba i dlatego wcześniej nie była operowana, ale teraz nie ma wyjścia, albo zabieg albo... . Nawet nie chcę pisać co zamiast.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 29 gości