♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 29, 2013 8:16 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

I co z sikańskiem?
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto paź 29, 2013 14:44 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

NatjaSNB pisze:I co z sikańskiem?

Dziś był spokój, ale nie założyłam poszewki, mam podejrzenie, że to poszewka na kołdrę działa prowokująco. Ja od dłuższego czasu śpię po dwoma kocykami. Mam takie fajne, milutkie koce z Ikei a ponieważ u mnie w pokoju jest ciepło, to mi wystarcza. Poza tym w razie wypadku - łatwiej wyprać. Wczoraj założyłam na te koce poszewkę na kołdrę i zdarzył się wypadek. Dziś spróbuję założyć poszewkę flanelową, może nic się nie stanie? Tamta była bawełniana ale taka trochę "chrzęszcząca", może brzmiała pod łapkami trochę jak żwirek? Nie mam pojęcia :) Dzisiaj wielka próba :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto paź 29, 2013 16:47 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

MIlena, wdepnęłam dziś po pracy do Heavy Duty, przymierzyłam Huntery i odkochałam się :mrgreen: Żadne cuda, a już zwłaszcza za taką cenę. Może kiedyś, jak upoluję coś na przecenie, wtedy się skuszę. Ale na tą chwilę rezygnuję. Dzięki jeszcze raz za info! :)

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Wto paź 29, 2013 19:26 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

To co, jesteś jakieś 2 stówy do przodu? :ok:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Wto paź 29, 2013 20:13 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

NatjaSNB pisze:To co, jesteś jakieś 2 stówy do przodu? :ok:

Póki co to ponad 5 8O jak zobaczyłam dzisiaj cenę nowych Hunterów - 547 zł to poczułam zawroty głowy :mrgreen: a pani w sklepie jeszcze nonszalancko zachęcała do zakupu specjalnych skarpet za ponad stówkę. Co oni myślą, że ludzie śpią na kasie? 8O

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Wto paź 29, 2013 20:17 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

Czy Ty chciałaś kupić kalosze za ponad 5 stów? Obrazek
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto paź 29, 2013 20:20 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

vanesia1 pisze:
NatjaSNB pisze:To co, jesteś jakieś 2 stówy do przodu? :ok:

Póki co to ponad 5 8O jak zobaczyłam dzisiaj cenę nowych Hunterów - 547 zł to poczułam zawroty głowy :mrgreen: a pani w sklepie jeszcze nonszalancko zachęcała do zakupu specjalnych skarpet za ponad stówkę. Co oni myślą, że ludzie śpią na kasie? 8O

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Kalosze za 550 zł 8O 8O 8O 8O
I don't want to live on this planet anymore.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto paź 29, 2013 20:31 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

oooooooooooooooooooooooooooo byłyby 4 sterylki dla bezdomniaków :ryk:
ja od pewnego czasu tak przeliczam :wink:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto paź 29, 2013 20:32 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

vanesia1 pisze:MIlena, wdepnęłam dziś po pracy do Heavy Duty, przymierzyłam Huntery i odkochałam się :mrgreen: Żadne cuda, a już zwłaszcza za taką cenę. Może kiedyś, jak upoluję coś na przecenie, wtedy się skuszę. Ale na tą chwilę rezygnuję. Dzięki jeszcze raz za info! :)

Nooo, warto zawsze zobaczyć na żywo i przymierzyć. Ja często na coś patrzę w necie, potem idę do sklepu, przymierzam i rozczarowanie :) Na szczęście póki co jest piękna pogoda. Moim zdaniem lepiej zainwestować w dobre, skórzane kozaki i porządnie je impregnować :) Sama mam taki plan, ale póki co nic mi się nie podoba :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto paź 29, 2013 20:34 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

Milena_MK pisze:
vanesia1 pisze:MIlena, wdepnęłam dziś po pracy do Heavy Duty, przymierzyłam Huntery i odkochałam się :mrgreen: Żadne cuda, a już zwłaszcza za taką cenę. Może kiedyś, jak upoluję coś na przecenie, wtedy się skuszę. Ale na tą chwilę rezygnuję. Dzięki jeszcze raz za info! :)

Nooo, warto zawsze zobaczyć na żywo i przymierzyć. Ja często na coś patrzę w necie, potem idę do sklepu, przymierzam i rozczarowanie :) Na szczęście póki co jest piękna pogoda. Moim zdaniem lepiej zainwestować w dobre, skórzane kozaki i porządnie je impregnować :) Sama mam taki plan, ale póki co nic mi się nie podoba :roll:

O, widzę że wróciłaś :D
Rzuciłaś się na kolegę z pracy? :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto paź 29, 2013 20:35 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

Ja się tak kiedyś przejechałam na martensach. Marzyłam o nich od liceum, o takich trzewiczkach. Zapłaciłam za nie właśnie ponad 400 zł, połowę premii świątecznej.
Wytrzymały rok w dobrej kondycji a teraz są strasznie szmatławe i śmierdzą w nich nogi :roll: Mega rozczarowanie.
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Wto paź 29, 2013 20:39 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

elianka pisze:Ja się tak kiedyś przejechałam na martensach. Marzyłam o nich od liceum, o takich trzewiczkach. Zapłaciłam za nie właśnie ponad 400 zł, połowę premii świątecznej.
Wytrzymały rok w dobrej kondycji a teraz są strasznie szmatławe i śmierdzą w nich nogi :roll: Mega rozczarowanie.

Ja tak na kozakach z venezii, z resztą tej firmy nie polecam, bo co zakup to problemy. Kozaki kupiłam granatowe, ubrałam do spódnicy, wieczorem pod prysznicem patrzę, co ja mam takie brudne nogi??? Kozaki puściły farbę, całe nogi miałam brudne... I skóra się odbarwiła w kilku miejscach jak wyszłam na śnieg. Porażka...

Spilett - wróciłam, nie rzuciłam się na kolegę :)

Milena_MK

Post » Wto paź 29, 2013 20:45 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

isabell36 pisze:oooooooooooooooooooooooooooo byłyby 4 sterylki dla bezdomniaków :ryk:

Nieee no, nie dajmy się zwariować :o
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto paź 29, 2013 20:46 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

NatjaSNB pisze:
isabell36 pisze:oooooooooooooooooooooooooooo byłyby 4 sterylki dla bezdomniaków :ryk:

Nieee no, nie dajmy się zwariować :o

dokładnie :)

Milena_MK

Post » Wto paź 29, 2013 20:53 Re: ♥ Cześć, tu Tosia! - part III ♥

Aaaaaa tam ja sobie kupiłam w Cycycy takie długie ciemno brązowe kozaki na koturnach. Śmiga mi się w nich tak wygodnie jak w laćkach,nic mi się z nimi nie dzieje,jedyne 140 zł bez paru groszy , a jak szlag je trafi też nie będę płakać bo za rok już jakieś nowe sobie kupnę :ok:

Lamar mnie prosi żeby coś napisać Tosi:

Halo Tośka :1luvu: To ja smalkaty Lamal. Powiedz mi co ja mam zlobić. Ty tak fajnie pomagas Duzej w układaniu tych halogenoglanuf dla zaocnych. A ja dziś Duzej poglyzałem duuuuzo notatek bo ona jest tes zaocna i pisa coś tam. Jak ona to ujzy to fpadnie w fulię . Gdzie ja sie mam schować? Podpowies mi jakieś miejsce? Bo Duza jak zacnie wzescec to ją cała okolica słysy. Na mnie jesce nie rycała nigdy ale na tego Modego swojego to ooohohohohohoo:) Ja siem bojam ,pomóz mi z klyjówką. :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

[poprzednia][następna]