Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:I co z sikańskiem?
NatjaSNB pisze:To co, jesteś jakieś 2 stówy do przodu?
vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:To co, jesteś jakieś 2 stówy do przodu?
Póki co to ponad 5jak zobaczyłam dzisiaj cenę nowych Hunterów - 547 zł to poczułam zawroty głowy
a pani w sklepie jeszcze nonszalancko zachęcała do zakupu specjalnych skarpet za ponad stówkę. Co oni myślą, że ludzie śpią na kasie?
vanesia1 pisze:MIlena, wdepnęłam dziś po pracy do Heavy Duty, przymierzyłam Huntery i odkochałam sięŻadne cuda, a już zwłaszcza za taką cenę. Może kiedyś, jak upoluję coś na przecenie, wtedy się skuszę. Ale na tą chwilę rezygnuję. Dzięki jeszcze raz za info!
Milena_MK pisze:vanesia1 pisze:MIlena, wdepnęłam dziś po pracy do Heavy Duty, przymierzyłam Huntery i odkochałam sięŻadne cuda, a już zwłaszcza za taką cenę. Może kiedyś, jak upoluję coś na przecenie, wtedy się skuszę. Ale na tą chwilę rezygnuję. Dzięki jeszcze raz za info!
Nooo, warto zawsze zobaczyć na żywo i przymierzyć. Ja często na coś patrzę w necie, potem idę do sklepu, przymierzam i rozczarowanieNa szczęście póki co jest piękna pogoda. Moim zdaniem lepiej zainwestować w dobre, skórzane kozaki i porządnie je impregnować
Sama mam taki plan, ale póki co nic mi się nie podoba
elianka pisze:Ja się tak kiedyś przejechałam na martensach. Marzyłam o nich od liceum, o takich trzewiczkach. Zapłaciłam za nie właśnie ponad 400 zł, połowę premii świątecznej.
Wytrzymały rok w dobrej kondycji a teraz są strasznie szmatławe i śmierdzą w nich nogiMega rozczarowanie.
isabell36 pisze:oooooooooooooooooooooooooooo byłyby 4 sterylki dla bezdomniaków![]()
ja od pewnego czasu tak przeliczam![]()
NatjaSNB pisze:isabell36 pisze:oooooooooooooooooooooooooooo byłyby 4 sterylki dla bezdomniaków![]()
ja od pewnego czasu tak przeliczam![]()
Nieee no, nie dajmy się zwariować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości