Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Mireczko - wklej sobie jeszcze banerek konkursowy do podpisu
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Mireczko - wklej sobie jeszcze banerek konkursowy do podpisu
a wejdzie mi tyle? bo podobno są jakieś ograniczenia
a mam jeszcze wklejony link do bazarku na Kocią Chatkę, który robiłam, pierwszy raz, sama i nie wiem czy dobrze
barbarados pisze:Cześć buro -rude
Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi
Ewa L. pisze:Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi
To bardzo proste.
Wchodzisz w banerek w naszym podpisie odnośnie konkursu i po zakończeniu tego będzie ogłoszony konkurs na październik.
Tam wysyłasz fotki kociaków na PW do KITA - RZESZÓW bo ona jest głównym organizatorem i zgłaszasz się do konkursu.
Uiszczasz 3 zł. za fotkę na podany nr. konta i gotowe - twoje kociaki biorą udział w konkursie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi
To bardzo proste.
Wchodzisz w banerek w naszym podpisie odnośnie konkursu i po zakończeniu tego będzie ogłoszony konkurs na październik.
Tam wysyłasz fotki kociaków na PW do KITA - RZESZÓW bo ona jest głównym organizatorem i zgłaszasz się do konkursu.
Uiszczasz 3 zł. za fotkę na podany nr. konta i gotowe - twoje kociaki biorą udział w konkursie.
albo 5 zł za filmik, też można
Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi
Milena_MK pisze:dziewczyny - super wielkie dzięki za wskazówki, to następnym razem jak będzie jakiś ciekawy konkursik to zgłoszę kociaki, tym bardziej, że cel szczytny a i fajna zabawa też na pewno
możecie mi tylko napisać, jak się głosuje, bo chętnie już teraz bym zagłosowała na znajome mordki
Milena_MK pisze:dziewczyny - super wielkie dzięki za wskazówki, to następnym razem jak będzie jakiś ciekawy konkursik to zgłoszę kociaki, tym bardziej, że cel szczytny a i fajna zabawa też na pewno
możecie mi tylko napisać, jak się głosuje, bo chętnie już teraz bym zagłosowała na znajome mordki
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Silverblue, Talka, Tygrysiątko i 24 gości