Rude jest piękne i ...bure też - cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 22, 2013 18:01 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Mireczko - wklej sobie jeszcze banerek konkursowy do podpisu :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie wrz 22, 2013 18:03 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

już zjadły :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie wrz 22, 2013 18:06 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Ewa L. pisze:Mireczko - wklej sobie jeszcze banerek konkursowy do podpisu :ok:

a wejdzie mi tyle? bo podobno są jakieś ograniczenia
a mam jeszcze wklejony link do bazarku na Kocią Chatkę, który robiłam :) , pierwszy raz, sama i nie wiem czy dobrze :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie wrz 22, 2013 18:21 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Mireczko - wklej sobie jeszcze banerek konkursowy do podpisu :ok:

a wejdzie mi tyle? bo podobno są jakieś ograniczenia
a mam jeszcze wklejony link do bazarku na Kocią Chatkę, który robiłam :) , pierwszy raz, sama i nie wiem czy dobrze :(

Możesz mieć w podpisoe 5 elementów a ty masz 4.
Leć na stronke konkursu i tam na początku są 3 banerki do wyboru.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 22, 2013 18:22 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi :oops:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 22, 2013 18:24 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Cześć buro -rude :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie wrz 22, 2013 18:25 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

barbarados pisze:Cześć buro -rude :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 22, 2013 18:27 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi :oops:

To bardzo proste.
Wchodzisz w banerek w naszym podpisie odnośnie konkursu i po zakończeniu tego będzie ogłoszony konkurs na październik.
Tam wysyłasz fotki kociaków na PW do KITA - RZESZÓW bo ona jest głównym organizatorem i zgłaszasz się do konkursu.
Uiszczasz 3 zł. za fotkę na podany nr. konta i gotowe - twoje kociaki biorą udział w konkursie. :ok:
Fajna zabawa i pomoc dla kociaków z uzbieranych za zgłoszenia pieniążków to motto konkursu. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 22, 2013 18:28 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Ewa L. pisze:
Milena_MK pisze:kurcze następnym razem ja też chcę do konkursu! tylko nie wiem, jak to się robi :oops:

To bardzo proste.
Wchodzisz w banerek w naszym podpisie odnośnie konkursu i po zakończeniu tego będzie ogłoszony konkurs na październik.
Tam wysyłasz fotki kociaków na PW do KITA - RZESZÓW bo ona jest głównym organizatorem i zgłaszasz się do konkursu.
Uiszczasz 3 zł. za fotkę na podany nr. konta i gotowe - twoje kociaki biorą udział w konkursie. :ok:

albo 5 zł za filmik, też można
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 22, 2013 18:31 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

To bardzo proste.

albo 5 zł za filmik, też można

Tak - dokładnie :ok:
Milena to czekamy na twoje kociaki w październikowym konkursie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 22, 2013 18:32 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

a głosujesz?
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 22, 2013 18:34 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

dziewczyny - super wielkie dzięki za wskazówki, to następnym razem jak będzie jakiś ciekawy konkursik to zgłoszę kociaki, tym bardziej, że cel szczytny a i fajna zabawa też na pewno :)

możecie mi tylko napisać, jak się głosuje, bo chętnie już teraz bym zagłosowała na znajome mordki :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 22, 2013 18:36 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Milena_MK pisze:dziewczyny - super wielkie dzięki za wskazówki, to następnym razem jak będzie jakiś ciekawy konkursik to zgłoszę kociaki, tym bardziej, że cel szczytny a i fajna zabawa też na pewno :)

możecie mi tylko napisać, jak się głosuje, bo chętnie już teraz bym zagłosowała na znajome mordki :)

wejdź i poczytaj , tam wszystko pisze, a jak wtedy nie będziesz wiedzieć to Ewcia Ci wytłumaczy :) , jej dziewczyny to misski :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 22, 2013 18:38 Re: Rude jest piękne i bure też cz.2

Milena_MK pisze:dziewczyny - super wielkie dzięki za wskazówki, to następnym razem jak będzie jakiś ciekawy konkursik to zgłoszę kociaki, tym bardziej, że cel szczytny a i fajna zabawa też na pewno :)

Ok!
Przyznajesz 3pkt. 2 pkt. i 1 pkt na wybrane koteczki i tak samo na wybrane kocurki.
Piszesz np. 3 pkt. Zdzisia nr.3 od fiki, 2 pkt. Iśka nr.8 od luki itd.
Rozumiesz?
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]